szerda, június 06, 2007

sailor

vmiert vonzodom a tengereszethez.
akarok egy tetkot a valamra, egy vasmacskat.
csikos trikom van. hajot is lattam mar. asszem minden egyben van.
egesz eddig azthittem h csutortok van, erre kiderul h szerda. mindegy. azert meg akarok tattoo-t.
pincsiket csak ugy tudtam lerazni h blogirast pretendelek, szoval ez most olyan betuk egymasutan cimu darab. a gyerek egyebkent egyre jobban idegesit. aki ismer tudja, h nem konnyu kihozni a sodrombol, de ez az istenbaszta kreten egesz jol halad. ott liheg a nyakamban, ugyanazt a hulyeseget megkerdi egy nap 20x es allandoan vmi szivesseget ker. szerencsere vasarnap hazautazik curihkbe, ha nem etetetem meg a disznokkal addig.

hogy vmirol szoljon is a nap elmeselem h tegnap foztunk, de abban nem volt semmi kulonos. meg h reggel 8tol karalabet huzigaltam ki az anyafoldbol. ez sem egetrengeto.

buntodatom van amiert nem kello intenzitassal sajatitom el a francia nyelvet. neha eljutok odaig h olvasok a konyvembol 3 oldalt, de elalmosodom egybol. inkabb kerdezgetek es ismetelgetek. a szokincsem gyarapodik naprol napra, de a meglevo tudast nem tom felhasznalni h pld kozelebb keruljek a noi nemhez.
errol egyebkent mar kezdek teljesen letenni. ezt is megertuk.

1907
elkezdett esni
onnan tudtam h ez lesz h csunyan elalmosodtam. lehet h uj palyat kezdek mint aigner szilard. felelmetes kepessegemmel, miszerint eso elott 20 perccel mar alszom elore latok olyan dolgokat, miket normalis halandok csak negyedoraval kesobb tapasztalnak.

Free Blog Counter


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

jah..ez süti eza tengerész vonal..végülis a hajón nem kell zseton (kvázi kommunizmus), a kikötőkben ki lehet élni a legmélyebb biológiai (óvszer kötelező!) és kapitalista ösztönöket (sopping meg fakking), a tengeri mérföld ingyen van, az afrikai feketék és az eurpoid kaukázusiak alapvetően férfiuralmi és hímsoviniszta elemekkel terhelt párszázfős úszó kommunája a biztos kaland izgalmával hívogat.

az efféle, a konform lakosság számára elmebetegnek tetsző akció, az elszánt blogolvasók számára remekbe szabott tudósítások hosszú sorát ígéri, ami viszont jóhír.

megmondom a frankót, hogy most a legjobb helyen vagy, mert marseille (harmadik világra nyíló kapu) egy kőhajintásnyira van.
sima ügy az egész. jelentkezel a kikötőben, megmondod, hogy tengerészkedni akarsz oszt szevasz.
az első tetkót felvarratod ha eléred az ausztrál partokat, a másikat amikor megkerülted a földet.
tengerésznek lenni jó. kár, hogy már megtaláltuk amerikát.

Szuper65 írta...

az van h maga a tengereszkedes az nem vonz. szoval nem a hullamok szelese, a tenger sos szele es a lehetoseg h megdugjak egy sellolanyt vagy egy szingapuri kisfiut izgat, csak ugy ez a matroz dolog.
lakatlan szigeten viszont elnek. ha lenne internet, meg legalabb egy no.
szoval en csak olyan szarazfoldi matroz vagyok nem az a vizi tipusu.

Névtelen írta...

jajaj, atti egy nő, persze...

:D