hétfő, június 04, 2007

mondd day

1143

megsem olyan dolgos ez a mai nap eddig. majd delutanazza valik, marciellel lovacskazni fogunk. asszem megmutatja hogyan kell pacival szantani. mar delelott felszerszamoztuk az egyik pacikat, de a legyek miatt attettuk a munkat egy kesobbi idopont mert losztrajk volt.

a kerdezz felelek cimu musort olvashatjatok itt. elso olvasoi kerdesunk mesteremtol szarmazik, miszerint mi tortenik itt telen

a tel: hideg, a homerseklet nem nagyon megy 0 fok ala, de nincs ho, csak csunyan fuj a szel, a kertben akad munka es a birkakat is itt szallasoljak el.
nincs kozpontifutes, ugyhogy faval tuzelunk, ratatatatta... most ennyit sikerult kihuznom noah-bol, update decemebertol

kovetkezo kerdes krs-tol, gazdag burzsojok-e ezek a hippik, akik meg az eletukben nem dolgoztak

az itteni hipik: nagy altalanossagban tudok csak beszelni elvtarsaimrol, de ahogy latom, par arc 17 evvel ezelott kivalva egy masik longo mai-bol megalapitotta sajat ket kis kezevel ezt a kommunat. mivel eddig is ien korulmenyek kozott eltek gyanitom h a penzre kulonosebben nem adnak es munkabol is kijutott nekik boven. emberek jottek mentek, az itteniek gyermekeket nemzettek, akikkel egyutt elek en most. erdekes megfigyelest tettem egyebkent, semelyik gyerek nem hivja az apjat v anyjat mamanak illetve papanak. a keresztnevukon szolitjak egymast. baromi fura ezt hallani. ra is kerdeztem h miert van ez, a magyarazat az, h mivel eleg sok kisgyerek van ha vmelyik eluvoltene magat h "mama" egybol vagy 2-3 mami felfigyelne. ez meg eleg faraszto lehet hosszu tavon. azonkivul mint mar irtam ezek a mokusok nem "hazasodnak". a csalad itt majdhogynem mindenkire vonatkozik, testver es nover mindenki. persze nem szolitjak igy egymast meg semmi ien hulyeseg, csak a kozvetlenseg, az osszetartozas, a felelosseg egyben tartja a kommunat.





Free Blog Counter

Nincsenek megjegyzések: