szombat, június 02, 2007

follower

0938
szombat
nna mar nincs 1 gramm csokim sem. tegnap bedobtam a kozosbe.
vacsi utan, 3 pohar vorosbortol megreszegulve hazasetaltam, megneztem egy Elvis koncertet es reggel 0800ig aludtam. tovabb nem megy. a szel lokdosi a karavant, a nap nem sut be, mert fel vagyok vertezve viros fuggonyokkel. ami fura az a bal szemem. vmi error van vele mert 2 napja konnyezik, gyengebben latok vele es allandoan olyan erzesem van mintha lenne benne vmi. de mar megneztem es nem is van.
nemsokara elindulok reggelizni. nem bannam ha mar jo ido lenne es lehetne tengerparton hevereszni vegre.
1127
meg mindig szombat
reggelire csinaltam 2 tokrozott tojast es elindultam terheskevel setalni. masfel ora seta + beszelgetes utan meg az elettol is elment a kedvem. ahhhh... ilyet sem csinalok tobbet. be is nyomtam rogvest 2 pohar tejet h vhogy tultegyem magam.
most itt ulok ujra ed rush uvolt es szel meg lokdosi hozza a lakokocsit. igazan hangulatos.

2103

vacsi utan szabadon. felvettuk a listara a kuszkusz-t is. esszuk esz nelkul.
delutan aludtam 2 orat az lk-ban, majd idejottem megnezni a corpse bride-ot. kis pincsikemmel ultem vegig a filmet es megint itt bamulja a tarkomat. majd az itt keszult kepeket el kell kuldenem a mamaja emilcimere. olyan kis edes. gondolkodom azon h odaphotoshoppolok a gyerek kezebe egy nagy joint-ot, vagy egy meztelen verbuzi matrozt, legyen mit magyaraznia ha hazamegy. attika nyugodt gyermek, de azert ezt mar kezdi nehezen viselni.
ma megvolt az elso dob leckem. nem szep dolog h a dobszerko csak ott porosodik, ugyhogy sascha /9 eves/ tanitgatni kezdett. nem is rossz. remelem nem nagyon szerelmesedem bele a dobolasba, mert nincs az az isten h azt barkmelyik jovobeni szomszedom elnezze. mar a dj-zestol is kivannak. itt nem. itt pusztaba kialtott utemek.
most h a vacsinak mindjart over a tobbiek szamara is remelem kitalalunk vmi progit, kulonben megint manoverezhetek pincsike elol egesz este.
nezegetve a slamasztikat azt vettem eszre h atlagban naponta 13-an nezik meg az oldalt. teljesen meg vagyok hatva. epito v lombozo kritikakat a kommentekbe varom, plus ha van vmi amirol hallani akartok akkor irjatok meg nyugodtan. gyerekporno es terhes vagy nagyisex nem lesz. mas fele no meg nem nagyon van itt, ugyhogy iet ne is kerjetek. kovetkezo temakorokbol lehet valasztani, tajleiras, szociografiai adatok a kommunistakrol /ez mit jelent?/, ki mit tud, hannyal, miert oda, lenyeli?, mi merre, kornyezo falvak, szokasok, es miert nem nyeli le?
addig is szep estet.

Free Blog Counter


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

sztem huzatot kaphatott a szemed, vagy valami megkarcolhatta, ami már nincs benne. ha nem javul mutasd meg egy szemorvosnak. vakparasztnak lenni tré dolog.

Névtelen írta...

tesokam nezesd meg a szemed, mert megvakulsz es utana tudod mi lesz ha atrendezik az lk-d. :D

amugy mar kezd ettol a blogtol olyan szamkivetett feelingem lenni. nem sokara osszebaratkozol egy roplabdaval es jol ellesztek. :D

kerdes. telen mit szoktak csinalni?

Szuper65 írta...

konnyezes muloban
a huzat volt a bunos, de ettol a szemet mistraltol ez nem is csoda.

roplabda? pffff... nekem mar eleg lenne egy ping pong laszti is

telen? megkerdezem. kovetkezo postban, illetve azutaniban a tema a tel.

... to be continued

Névtelen írta...

kerdes innen is: a tobbiek mien hatterrel rendelkeznek? egy kollegam, aki ugyan nem olvas mer meg hianyos a magyartudasa, de rendszeresen update-elem kommuna-ugyben. neki meggyozodese h "a hippik mind burzsuj csaladbol szarmaznak es sosem dolgoztak" pls comment :)