szerda, június 27, 2007

joy to the world

ket dolog eloljaroban.
elso.
a mai post nyelvezete ingazni fog a helytelen magyar es a meg helytelenebb angol kozott, neha megspekelve par odabofogott franciaval. hogy miert azt alant megtudjatok.
masodik

jeremai was a bullfrog, was a good friend of my...happiest song ever. (ezt enekli chandler is amikor monica karaokezik es atlatszik a poloja...)
ha a 2007es hardrive veszben nem semmisul meg a forrest gump soundtrack allomanyom, akkor most vegig is hallgathatnam. igy csak a 3/4et.
a tegnapra nem emlekszem. ja de.
tegnap martiellel juli sulit tartottunk es mi foztuk a vacsit. ram harult az uborka salata gyartasa. megneztem a receptet a neten, majd komplikaltnak talaltam es felhivtam agi anyamat. ketto van, a masik is agi, de ot csak anyunak hivom, mert o a verszerinti. szoval igazan orult h hallotta a hangom es nem mondom h szamitott a kerdesre a salatat illetoleg, de sok eves tapasztalataval kivagta magat es elmondta h kell bele ecet meg cukor is. addig kostolgattuk martiellel, amig kb. a fele el is fogyott.
juli sulirol jut eszembe egy osregi szeszelyes evszakok, amit mindig neztunk nagyszuleimmel, amiben antal imre benyogte a "bemutatja kudlik, hogy milyenek a nudlik"-ot, amin azota rohogok amikor eszembe jut. hala istennek nem tul gyakran, mert eleg hulye latvany amikor vki elkezd a legvaratlanabb pillanatban a bajsza alatt vihogni szakadatlan.
a nagy megprobaltatasok(fozes) kovetkezmenye az volt h ma fel sem keltem 10-ig. ez is szupi az ittletben, ha akarok alszom amig a szem ellat. elore mentem, sehol senki. kommunizmus epuljon ha akar, atti netezni fog.
beszelgettem jobaratokkal es felvette velem a kapcsolatot florance de provance, egy francia lanyka marseillebol. belebotlot a blogomba es bejelolt msn-en, tanulgat magyarul, de nem sokat ertett belole, ugyhogy megigertem neki ma irok par sort exclusive 4 her in english. ami miatt lampalazas is vok, mert nadjon dulva hejesirasi hibakat tudok veteni angolben.
takolmanyom meg all. errol be fogok szamolni egeszen addig amig ossze nem dol. max. par nap from now.
so, a few words 4 u flo, let c. i was really happy to talk 2 u, as u know i live here a bit more than 2 months from now, and here is not too many people i could talk to. mostly 'cause they dont like to talk in english. and my french is poor. mit irjak meg? mit csinaltam ma meg ilyenek? today i had my first french lessons here avec asterix. he was very patient, and i think i've learned many new stuff. mostly grammar. now its 5 pm i have nuttin to do, so i came back 2 my caravan and i think i will play some music pour moi au regarde un film. we have many visitors, mostly from other cooperatives, but they just disappeared somewhere. would be good to find them, maybe they r doing sthing interesting.
meg magyarul is bullfrog vagyok, nemhogy foreign nyelveken.
i have decided i will go back to bp at the 13th of aug. 'cause that is the last day of the sziget and i would like 2 c gus gus et deep dish. now i just have to book the tickets, but for that i need some help from my bros or from bori. will c.and the most important. and a fuckin' big shame on me. and i am really sorry. terribly. brother, u who means the most for me in this planet, god bless u, and a happy birthday. and 'cause u dont understand shit abt this here we go... ocskos, draga testverem. bocsanat h nem koszontettelek fel a szulinapodon, eszembe volt h mostanaban lesz es oda kell figyelnem, de ket kapalas kozott kiesett a memoriambol, szoval boldog szulinapot es nagyon szeretlek. mindennel jobban.
and now something completly different... ebedre fott krumpli volt gombaval meg paradicsommal. igy nem nehez lefogyni.
and again. egyszer volt egy bnom, vickinek hivtak. tudod traktort vezetni. ebbol az alkalombol lipitol kaptam egy pulcsit amin egy nagy traktor van. brightonban hagytam, de norika elhozza majd nekem. itt teljesen aktualis.
sthing else. innentol mar nem kell tovabb olvasni, mert csak hulyesegeket fogok osszehordani a magam szorakoztatasara es h teljek az ido. kb mint a filmek vegen a stablista, a francot sem erdekel, hacsak az uncsitesonk nem szerepelt mint statiszta vagy kivancsiak vagyunk h kik enekeltek azt a baromi jo szamot amikor stallone lotte a ...a ... hat o a mindenkit lelott. nnna szegeny ha ezt megprobalja leforditani, plus megerteni asszem el is megy a kedve a magyar nyelvtol. nektek meg a neten logastol es blogok bamulasatol. a slamasztika szerint tobb mint 160 olvasom van. annyi embert nem is ismerek. faszba a slamasztikaval. a masik nepszamlalason asszem 16an szerepeltek. tizede. ha vhol a ketto kozott van az igazsag, nna az is hidegen hagy. ideje lenne mar vmi ertelmesebbet csinalni mit ezt nezni, nem? ehes vagyok. meg faradt. ebbol hogy jonnek ki a legjobban? megeszem a takarom felet es alszom a maradekon?
2034
most ebredtem fel.


Free Blog Counter





Nincsenek megjegyzések: