kedd, május 01, 2007

looking out my window

vampirka csivitel a fulembe es igy nagyon nehez osszeszedni a gondolataimat
ugyhogy csak roviden
ablakombol a kovetkezo a latvany

ott legelesznek a dragaim. pedig utaltam a lovakat.
ma is kijutott a munkabol, visszatertunk a paradicsomkhoz. miutan azzal elkeszultunk, nekifogtunk a worksite1 megtisztitasanak.


ha a kepbol nem derulne ki vilagosan h mi is ez, akkor elmondom. ez egy felkesz haz, amit 2 het mulva tovabb epitunk. ugyhogy melonk lesz dogivel.

ohhh, egy keres teljesitese kovetkezik devenyi tibi modjara. borika es majacska kozos kivansaga, h kozelebbi kepet kapjanak a pacikakrol. nos anti bacsi elintezte

majkel kereset, miszerint fenykepezzek le dologzo kommunistakat, ma delutan fogom vegrehajtani, ugyhogy este mar megtekintheto lesz.

itt nem tartunk munkaszuneti napot, nincs karneval hangulat, csak rengeteg nemet jott egy masik kommunabol. van koztuk egy szoke raszta maca is aki ugy veszem eszre h nezeget, de h mit gondolok a kisasszonyrol leginkabb egy woody allen idezet tukrozi:
"Az univerzumról való gondolkodás kulcsa azonban az, hogy egyre tágul, míg végül szétdurran, és eltûnik. Ezért aztán ha az irodában dolgozó lány tetszik, de nem az igazi, köss bátran kompromisszumot."
rajottem arra is h mibol lesz penzem ha mar elegem lesz az egeszbol es haza akarok menni.
egyszeruen azt teszem amit otthon, visszaviszem az uvegeket.


Nincsenek megjegyzések: