szombat, május 12, 2007

behind the bars

szep napot elvtarsak

en 11ig aludtam. nincs most se sok kedvem semmihez. szerencsere nem is kell csinalni semmit. nemsokara jonnek a film keszitoi, azutan a nezok es levetulnek a filmek is mindenki nagy oromere.
majd este szulinapi party, amin elvileg en is jatszom zenet, de nem tom hogyan fog elsulni, mert ezek a mokusok utaljak a technot, es mint kiderult minden ami nem francia rap v sanzon, az techno. igy a house is es a break is. ti bezzeg mehettek ma A Skillz-re, szivesen veletek tartanek...
tegnap este nagyon vicces jatekot uztunk. projectorral kivetitett ps2 screen, melle teve egy ps2 kamera es vmi szoftver ami a kamera altal koveti a mozdulataidat.
pld. egy bokszolos jateknal ahogy csapkodod a levegot ugy viszed be a talalatot, viszont amerre te allsz arra ut az ellenfel is. vagy egy leggitaros jateknal ahol fogod a virtual gitar nyakat ott szolal meg, illetve pengetni is kell mint az orult.
allati jol szorakoztunk. eleinte nagyon fura volt, mert nem szeretek ilyen modon sokak elott szerepelni, de aztan mar kezdtem fellazulni es elveztem is a jatekot.

Nincsenek megjegyzések: