csütörtök, május 17, 2007

d.a.f.t.

1216
elvtarsaimmal azon elmelkedunk h jovo honapban elmegyunk daft punk koncertre. itt lesz nem messze csak a jegyet eleg dragan merik. 60-70€. ez kicsit megtorpedozna a hazautamat is, de daftekat latnom kell egyszer ebben az eletben. kerul amibe kerul.

reggel arra ebredtem h ketten mint a hulyek dongetik a lakokocsit, majd lokdosik, h majd' felborul. ez volt a jel, h ideje kimaszni a agybol es nekiallni betakaritani a salatat, jegcsapretket meg mentat. okes. elobb hangfalakat kirakni az ablakba, mint a gyuloletben, feltekerni a kiserositot maxra es dj yoda-t meg balogh kalman-t betarazni. masfel ora alatt vegeztunk.

reka felnyitotta a szemem, h eleg egyoldaluan tajekoztatok a bevitt etelekrol es neki pld az jott le h itt nem eszunk hust. az igazsag az h eszunk. tegnap este is volt husika es ittletem ota eloszor ettem degeszre magam.

2137

amig focizni voltam vki felhivott telefonon. egy lany. de izgi. senki sem hivott meg, most meg van egy nemfogadott. kurva kivancsi vagyok.
a delutani dobozolast, mint kitalalhattatok egy focimeccs kovette. vastudo es terdficam sem terithet el a testmozgastol.

kezdek mar hanyni Mikatol. allandoan az szol. eleinte vicces, aranyos volt. mar elmult.

semmi infom nincs rolatok sracok. egy kurva email, egy komment egy galamb vagy vmi jol jonne. szegyelljetek magatokat. azonnal irni, lusta bagazs. ha nem kapok infot 72 oran belul a nevetek kikerul a szegyenfalra.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

galamb!

ps. uj lejauttol kifolyik a szemem!!!!

Névtelen írta...

yeah....the earlier ver. was better! :) ....kezd tecceni ez a kommuna fíling.....lehet jövő nyáron kimegyek kapálni egy picit...jó levegő, mozgás...zöldség....csupa jó dolog...így tovább
A csajra nyomulj rá bakker...aki mer az nyer....mégis csak egy férfi vagy! :D