hétfő, május 14, 2007

reflect!

http://tilos.hu/program.php?program_id=611,

innen meg letoltheto: http://tilos.hu/mp3/96/Monday/0930.mp3

feco szavaira szeretnek reflektalni, most h meghallgattam a musorban elhangzottakat.
azzal h webdesigner voltam nem szeretek kerkedni, mert nem voltam az, illetve egy igen specialis helyzteben voltam weboperator (a design pool-ban), de egyaltalan nem tartom magam tehetsegesnek, ugyesnek v tanultnak, inkabb csak jol hangzik, meg konnyebben megertik mint a weboperatort. najo ez mar szorszalhasogatas.
a penz abbol van, eladjuk a zoldsegeket, termekeket (jam), am ez nem lenne eleg arra, h fenttartsuk a kommunat, fejlodesre meg egyaltalan nem, szoval adomanyokbol is jon be penz rendesen.

a kohaz es a bejutasi kuszobb meseje a kovetkezo. mivel en mar eleve ugy jottem ide, h megmondtam h huzamosabb ideig (1 ev) szeretnek maradni, egybol gondban is voltak h hova a fenebe tegyenek. a legjobb megoldasnak a caravan-t lattak, mert a kohazban csak olyan helyek voltak mar, amit rovidebb ideig itt tartozkodo vendegeknek tartanak fent. eloszor kivoltam bukva rendesen, de mar latom h igy a legjobb. bar a teltol be vagyok szarva...

az h mennyire kommunistak nem tudom. kommunaban elnek, szarnak a penzre es az anyagi javak felhalmozasara, de h politikailag mennyire a kommunizmus all kozel hozzajuk megsaccolni sem tudom. ha megtanalalom Greg-et megkerdem tole. egyszer rakerdeztem h ez amiben elunk anarchia-e, de elutasitotta.

a legtobb baratom azt kerdezgeti tolem, h unatkozom-e? hogy hianyzik-e a nyuzsges, a bulizas, a csajozas? asszem peternek is ezt volt a felelme, h hianyozna a nyuzsi.
ugy gondolom eleg sok baratom van otthon, korantsem annyi mint kamaszkoromban, vagy 3-4 evvel ezelott, mert bizony a sok kulfoldon levestol megkoptak, de akik vannak azok igen kozel allnak hozzam. talalkozgattam is veluk amig otthon voltam most 8 honapig, beszelgettunk, videoztunk, beruktunk, partyztunk. amit ki akarok hozni az egeszbol az az h a tarsasag megvan itt is. osszezarva elunk egy tanyan 25-en. nem hiszem h van ennyi ember kuroluttunk otthon. raadasul allandoan. najo szerdankent nincs kulti v mokkacuka, ez hianyzik, de unatkozni meg egy percig sem unatkoztam. ugyanugy elvonulok szgepezni, ha egyedul akarok lenni, v bamulom a nature-t. amikor meg tarsasagra vagyom feljovok ide v beallok focizni, frizbizni, ping pongozni. vagy eppen a munka. ott is mindig egyutt van a csapat.
szoval unalom az (szamomra) nincs.
a party... haat... most h A-Skills volt otthon elszorult a torkom, de rendeztunk egy dizsit es jol ereztuk magunkat. elvileg 2 het mulva bemegyunk marseille-be egy hazibuliba.
a csajozas... na igen... ez a gyenge pont itt. de meg dolgozom kicsit a french skill-emen es ez sem lesz gond.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ticka, most csinalj merest az olvasottsagrol :)
gratula egyebkent a blognak is es a musornak is. kar, hogy nem sikeralt eloben hallgatnom.