vasárnap, június 22, 2008

hülye legyek

be fogok csavarodni ezektől a zümmögő szörnyektől...

de addig is leírom, mi minden történt velem. a következő potstot, meg teleszórom képekkel.
tehát...
tegnap germánkával (a németlány) beszélgettem a lk elött. magányos a lelkem. úgy érzi nem szeretik az elvtársak, nincs biztonság érzete, és valóban riadt a tekintete. hát nekem is van szívem, nem hagyhattam kétségek között, vigaszt nyújtottam hát, és közben lehúztam pár cigivel, ugyanis még nem mentem ki azóta a faluba. átmentem én is ezen. nem a lányon, hanem ismerős az érzés, hogy nem illesz bele a képbe. én sem tudok jókat beszélgetni velük, csak engem már megszoktak, elfogadtak.

este elmentünk a fete de la music-re ide arles-ba. elhatároztam, hogy arles a kedvenc városom. persze tata után :P
ez a zene ünnepe nagy happening itt. tavaly is nagyon jól mulattam, idén még jobb volt. egy régi templomban kötöttünk ki, ahol borikával tavaly túristáskodtunk. ott a kerengőnél. egy joanna nevű nő játszott tangóharmonikán, mellette egy dundi pasas dobolt egy ládán, másik oldalon egy gyönyörű mosolygós teremtés csellózott. nincs kedvem ódákat zengeni, nem is fogok, kibaszottul jó volt, örülök hogy láttam. szeretem azt az érzést, hogy többé kevésbé egyszerűen úgy élek, ahogy akarok. ezen gondolkoztam a koncert közben. itt vagyok franciaország csodaszép városában, tök idegenként hallgatok egy tyúkot, aki az isten tudja mit énekel, de azt nagyon szépen, körülöttem barátságos, mosolygós emberek, nyílt tekintettel, fogják a párok egymás kezét.

ma reggel szúrósat szedtem gregékkel. azóta a gépet nyomom, időnként meg elmegyek tusolni. napi hat hidegzuhannyal ki lehet bírni. csak a legyeket nem. erre nem is emlékeztem. lehet, hogy majd megszokom.

ebédre várunk mind, láttam egy halott madarat a konyhában. sztem megesszük. vörösborban úszott, én meg mámorban. ha nem lennék lusta, akkor kimennék a boltba, ha lenne biciklim. és nem törték volna szét.

még jó hír. köszönet ismeretlennek érte.
a linkek között zenerajongó barátaim találhatnak egy nagyon hasznos kis blogot. aki veszi a fáradságot és ránéz nem fog csalódni.

Nincsenek megjegyzések: