szombat, június 21, 2008

folklor

reggel 7-re volt megbeszélve a kezdés. tapasztalatból már tudom, hogy talán 8-kor majd elindulunk a kert felé, de azért jó kisfiú voltam. felkeltem 06.40-kor, ettem egy lekváros kenyeret, ittam 2 bögre kakaót. nyolckor feltápászkodtunk, becipeltük a frissen nyomtatott földet a legnagyobb melegházba és nekiláttunk elültetni 9000 magocskát. 4-en.

kint tűzött a nap, bent 34 fok volt, de a jó párás fajtából. beszélgettünk, magoztunk, amikor fura zajra lettünk figyelmesek... naneeeee az öntözőőőőő. dirrr, egy pillanat múlva már elindult az áldás a fölöttünk végighúzódó csövekből és finoman szólva hűs permet, tényszerűen leírva kurva eső áztatott el minket egy szempillantás alatt. greg kirohant és rákiabált sabinára, hogy bent vagyunk bassza meg, kapcsolja ki. kikapcsolta. munka ment tovább.

kezemről lemostam a mocskot és elindultam az lk felé, felszedni a laptopot. kis ösvényem megint víz alatt áll, kerülőúton közelítettem meg a házat, annak is a második emeletét, ahol a net szoba van. bejöttem, kanapéra ledobtam a táskám, majd vmi szürke elsöpört mellette. csak fél szemmel láttam, de lehetett még egér is. jó, akkor egy másik kanapére ülök, azt szem.

kipakoltam a laptopot magam elé, kezdek böngészni, amikor érzem vmi mocorog a combomnál. hinnnye... ráadásul a nadrágomon belül. ehhez tudni kell, hogy borikától kapott lenvászon nadrág, nagyon szeretem, ebben a hőségben mást nehéz elviselni. odacsapok egy bazi nagyot, majd két ujjal egy apró csómót összeroppantok. az az hülye kis hang követi tettem, jellegzetes, amikor vmi izeltlábúra rálépsz, és a világos len nadrág abban a pontban azonnal barnásra szineződik. a pék lovába bele, ennek fele se tréfa, micsoda dög mászott be oda, ami nemcsak hogy roppan, de még 2 deci vérrel is összedzsuvázza a gatyám? félve felugrottam h nadrágom szárán lecsúszkázzon a tetem, és ... hát ez az, nem tom mivolt olyan rendesen kilapítottam, plus beleolvad a szőnyegbe. meg azt hiszem, mint gyakorló anachrophob nem is nagyon akarom tudni.

Nincsenek megjegyzések: