csütörtök, április 26, 2007

prison lingo

1251
szaraxik a net tegnap ota. en meg csak csungok rajta mint reszeg legtornasz a kotelen.
csutortokon termeny betakaritas van. ma vmi hosszuszaru-ra, spenotra es nehany salatara esett a valasztas. most ebedszunet. aztan meg dobozolas.
megint a szokasos forgatokonyv szerint zajlottak az esemenyek. osszegyultunk, mindenki kapott egy kest. nekem mar van sajatom, amit aldok is minden nap. es vagdalkoztunk, haladtunk, arattunk, mint a saskak. mindezt vegig bohockodva, az emberek hajigaljak egymast spenot levelekkel, idonkent torzsaval es mivel spenotland a lk-m elott fexik megkertek h nyomjak mar be vmi jo zenet, szoval krafty kuts adta a beat-eket a legeleszeshez.
munkank vegeztevel mindenki megtaposolta a masikat es onmagat es jokedvuen a haz fele vettek az iranyt.
talan a kepen is lathato, h a mezo mellett huzodik egy kanalis. (ha nem lathato akkor majd lefotozom) ez kanalis arasztja el vizzel a mezot, amitol ugye no a fu. idonkent megnyitjak es akkor sajnos a kis osvenyem uszik a vizben :(
na most is meg van nyitva, kb derek ig er benne a viz es mondanom sem kell h eleg mocskos. keresztben 2 deszka hever rajtakonnyitve az atkelest. mikor a hazhoz battyogtam 2 srac (16 ev koruliek) farmerben, felmeztelenre vetkozve alltak a deszka mindket vegen, egymasra acsarkodva, jol lathatoan azzal a szandekkal h beboritsak egymast a szottybe.
mi 3an meg neztuk is jokat rohogtunk rajtuk. erdekes modon a kisebb srac nyert 3:2-re.
az ilyen es hasonlo uncsi reszeket majd mas szinu ceruzaval fogom irni es at lehet ugrani a jovoben...
megtudtam azt is h kacsat majd csak osszel eszunk. :(
nyaron nem vagjak le oket, mert nagyon meleg es a sok legy belekopne a kacsalevesunkbe. addig viszont lehet enni tonna repat. az a srac akivel tegnap beszelgettem azt mondta h amikor atjott ide az ukran kommunabol 5 kilot fogyott az elso honapban. ejjen. mar csak azt kell megoldani h ez a suly a hasamrol tunjon el... es ne is gyere vissza... soha
2007
madarcsicserges, delutan bedobozoltuk az arukat. en kiwiket pakolgattam. azutan visszavonultam h tovabb jatszak a HOMM-mal. csendes nap a mai.

Nincsenek megjegyzések: