hétfő, december 03, 2007

not 2day pls

azt h oregszel onnan lehet eszrevenni, h kurva masnaposan ebredsz, fejfajas included meg minden holott elozo este nem ittal semmit. ezt lehet feluletileg kezelni talalt panadollal, aminek ereje feler egy doltbetus jokivansaggal, ennek tetejebe commandante morgoval dolgozzal egyutt, aki nem hagy ervenyesulni salata plantalas kozben. es mikor mar azt hinned h rosszabb egyszeruen nem lehet, visszajossz a hazhoz es egy 16 eves nemet fiucska az udvaron country dalok gitarozik, enekel, futyureszik borzalmasan hamisan. haat innen lehet eszrevenni.

egyebkent masik felelmem, h a 28 eves jogabajnok felhomo fiatalember fog az agyam fole koltozni muloban. ugyanis egy svajci tyuk jon ezen a heten 2-3 hetre es o nyerte meg az agyam tetejet. mindjart jobban hangzik. aztan majd meglassuk, nehogy radobbenjek mint kovacs az ujjara. a terapeutaja ajanlotta a holgynek h toltson el egy kis idot videken, mert megborult az angyalom somehow. remelem h be nem vizel almaban es foleg nem kozveszelyes.

allandoan amiatt baszogatnak h miert eszem oly' gyorsan es plane miert hagyom el az asztalt amikor meg mindenki falatozik. egyszeruen nem birom kivarni amig ezek a repan nyamnyognak es jokat storyznak amibol en nem sokat ertek. de az h meg a francia nyevtankonyvemben is ez koszonjon vissza, miszerint roppant udvariatlansag, szoval az mar faj.

egesz napra van elfoglaltsagom, a webaruhaz.hu karacsonyi kinalatat frissitem, otleteket cserelunk a fonokkel. izgi.

baromka itt ugral fel s ala es hoborog folyamatosan. meg az idot sem tudja ugy megkerdezni h ne ugy hallatszon mint amikor barlanglako oseink ronthattak ra a veremben vergodo aznapi betevore.

3 megjegyzés:

isoman írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

szerintem is bunkosag felallni az asztaltol mig a tobbiek esznek.
vard ki szepen a seggeden es szivj el egy cigit amig befejezik.

Szuper65 írta...

bazz ezek a mokusok legalabb 1 oran at nyammnyognak... tok unalmas.
cigit? bele is folytananak a levesestalba ha ragyujtanek az ebedloben... :P

de majd igyexem.