hétfő, december 10, 2007

?

szep napot
mindig igy kezdem ha nincs konkret mondanivalom es remelem h mire leirom eszembe jut vmi.
meg is van.
a tegnap pld.
a tetemek a hutohazban vartak h befekudjenek keseink ala. neki is alltunk reggel 9kor 4en. mivel mar volt szerencsem gyakorolni egesz jol haladtunk, sot kozben meg zenet is hallgattunk. szerencsere morgo nincs meg a kozelben sem, igy nem kellett 3 percenkent vmi mast berakni amitol nem fajdul meg a feje. tom en h igazaibol mit kellene belerakni abba a nobe h legalabb egy hetig egy iranyba mosolyogjon without any headache, de erre sztem nincs ember aki valalkozna.

az apritasba annyira belefeledkeztunk, h meg az ebedrol is lecsusztunk, igy piknik-et tartottunk ket ora fele. delutan rajtam volt a sor h megoldjam a nepelelmezes kenyes kerdeset es tisztelettel megkertek h ne sussek hust, mert allandoan hust eszunk es ami sok az sok. egyetlen etel amit el tok kesziteni konnyeden es hus nelkul is eheto az a rakott krumpli. amihez viszont nem talaltam tejfolt. ugyhogy fott krumplit kaptak, tojassal meg parmezan sajttal a tetejen. hurkaval az oldalan. azt meg mindig nem birom megenni. anno bocismama ugy megtomott vele h vegigrokaztam az ejszakat. ezzel egy eletre megnyomoritva a hurkaevesi szandekomat. nyersen meg megkostoltam, ami gyakorlatilag csak hagymas ver. edesnek talaltam.

szoval delutan otkor nekialltam fozni. nem nagy kunszt. megfozni a krumplit, tojast, meghamozni, felszeletelni, vajs tepsibe pakolni. kozben elmosogatni. a vegen ujra elmosogatni, rendet rakni a konyhaban, felsoporni, felmosni es 23kor szinte beajultam a matracomra.

jo hir adam ocsemnek van internete ugyhogy tudtunk kicsit beszelgetni tegnap.

szobatarsam meg mindig ideggyenge, de neha mar vannak jo pillanatai es akkor pld koszon. le is kotelez vele. nem ertem ezeket a hangulat embereket. rendben van ha faj a feje v a foga v meghalt a mezei pocka v mittomen h nincs feldobva egy ket napig, de h folyamatosan ereztesse az egesz wilagmindenseggel h a kurva anyankat az azert sok(k). mindegy en jol elkerulom. mar amennyire egy kommunaban el tod kerulni a szobatarsad...
mara nem tom mi a progi, en felkeltem 8kor mint rendesen es ettem egy lekvaros kenyeret, mint az oviban, megetettem a birkakat, rendet raktam a szobaban es varom h a mosogep felszabaduljon. arra az atkozott masinara ugy kell vadaszni. most h az emeletre koltoztem meg a szel is szembe fuj sokkal kevesebb eselyem van. de ha jol idozitek, akkor elkaphatok egyet a maximum 29 masodperces uresjaratokbol.

Nincsenek megjegyzések: