hétfő, december 24, 2007

night

unnep van, vagy olyasmi. 9-kor korbeultuk az asztalt mind a 32-en. feher abrosz, 3 fele bor, sorok, uditok. elso fogas salata volt, mint mindig. ezuttal mandarin, hagma, fura sajt es meg vmi amit nem tok beloni kerult bele. ja meg dio. engem vhogy nem nyugozott le. ezutan felszolgaltak bambit. azt kell h mondjam kicsit ragos volt. a rajzfilmen sokkal puhabbnak tunik a husa. edesseg is kerult az asztalra, vmi jeg parfe, es cookies. a sutiket a kutyak miatt nem olyan egyszeru megenni. arnyekkent kovetnek es kinezik a falatot a szadbol.
felnyitottunk meg egy 12 eves whiskyt is. en most visszavonulot fujtam, mert agyamra ment a nagy celebracio, a gyerekek visongasa.
oh igen, ajandek osztas. ketten beoltoztek telaponak es 2 hatalmas zsakbol osztottak szet az ajandekokat a kisgyerekeknek. olyan jatekok vannak manapsag h az agyam eldobtam. az egyik kislany, aki van vagy 4 eves kapott egy muanyag mosogepet, ami tud zizegni, forog a dobja es 4 fele hangot is kiad. kapott egy lila baba bilit es cumisuveget es egy konyhakeszletet, amin a rezso pirosan vilagit. csak h erezze mien szerep var majd rea jopar even belul.
egy masik kislany dobkeszletet kapott, es jelleme negativ iranyba torzult azota. ha vki ra mer nezni vagy netan hozzaerne azonnal ikitani kezd es azt uvoltozi h pas toi. egy masik kislany mini laptopot kapott. szoval udv es orom ropkedtek...
a felnottek csendben lereszegednek, a huszonevesek nem nagyon talaljak a helyuket es egyutt vihognak a kolykokkel.

viszont el kell ismernem h elvatrsnoim igen csinosak igy kioltozve.

kiszamoltam h ez a 28ik karacsonyom. alig emlexem ezek kozul akar egyre is. erosen kell kutatnom a memoriamban h felidezzem mien is volt amikor meg orultem ennek az unnepnek.

nem kizart h ma este diszkot rendezunk. ugy hallom h elkezdtek uvoltetni a zenet lent. mivel az elmult ket napban sikerult berugva osszeesnem az agyikomba, most nem kivanom az alkoholt. jozanul meg nem buli...

ha lehangoltnak tunok akkor az azert van mert nincs jo kedvem. de rhcp-t hallgatok. az jo.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Boldog karácsonyt Ticka!