szombat, december 29, 2007

nonsense

Regõczi Miklóstól, a GESTAPO kommunikációs vezérigazgató-helyettese a Népszabadságban jelentette be, hogy a cég egy hónap múlva radikálisan új stratégiát vezet be az eddig fel nem vállalt konfliktus kezelésében. A hajléktalan potyázók februártól nem szállhatnak fel az éjszakai buszokra. Minden éjszakai járaton õrök vigyázzák a rendet és a kulturált utazási körülményeket, ha pedig a módszer beválik, nappal is kiküldik a biztonságiakat. Regõczi értékelése szerint a szigorítást nem a hajléktalanok ellen, hanem az utazási rend betartása, és elsõsorban a fizetõ utasok érdekében vezetik be.

A GESTAPO megduplázza a jelenleg alkalmazott biztonsági õri gárda létszámát, 50-rõl 100-ra.

Az éjszakai jármûvön utazó õrök - buszonként akár 2-3 is - ugyanis csak azokat az érvényes, 350 forintos éjszakai jeggyel vagy bérlettel rendelkezõket engedik felszállni, akik megfelelnek az utazási szabályzatnak is: ruházatukkal és egyéb módon sem szennyezik mások öltözetét és a jármûvet. De nem szállhatnak fel az ittas és feltûnõen mosdatlan utasok sem, még akkor sem, ha van jegyük. A biztonsági emberek nem mérlegelnek, hogy ki a hajléktalan, s ki az, aki csak átmenetileg nem felel meg az utazási feltételeknek, annyi empátiával mégis kell rendelkezniük, hogy tudják, melyik elutasított ember kezébe nyomják azt a kis kártyát, amin az összes menhelyszálló címe és a segélyhívó számok rajta vannak.

politikat ugye ugy utalom ahogy van, ez raadasul meg nem is az. de nem tudok elmenni mellette szo nelul. kicsit azert eszhez lehetne terni... van mar egy nagyonmagyar mokusorsunk akik falu szelen riogatjak a varjakat meg az indianokat, akad ezeknek egy kozponti megmondo lapja, ahol kirakjak celtablakent a nemkivanatos szemelyeket illetve helyeket. erdekes egybeeses h egy cikk ramutatott egy pizzeriara, ami voros csillagot mert festeni a cegerre, hipp hopp felgyujtottak par nap mulva. ezt a csinos mokust is felrugta vmi nyilas, tamascica meg arra buzdit h ugyan jarorozzunk mar egy jot szilveszter ejszaka es akinel petarda van ussuk agyon. mert o nem szereti a petardat. en sem szeretem. kurva sok mindent nem szeretek. be is vagyok szarva attol h vki a kapucnimba hajit egyet, a fuleim meg a marson ebrednek.
most meg a BKV, a kedvenc reszem az amikor a biztonsagi majd eldonti h mennyire vagyok hajlekony neki.
hello orwell, te hogy vagy? reg talalkoztunk...

Nincsenek megjegyzések: