szerda, október 12, 2005

countryboy

lementem a webdesign interjura.
egy record label keres designert aki pofozgatja a homepageuket meg a menedzselt egyuttesek websitejat is.
elmelkedem. nagy falat.de keveset fizetnek. 500 font.

lehet h hetfon siman kezdhetek a high schoolban, ami ugyan nem nagy karrier de tobbet fizet es kozel van.

most papirokat kell inteznem es istentelenul esik...
este meg vmi funk buliba megyunk.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello Strici!!!

Eljutottam ide is. Elolvastam a teljes brightoni sztorit. Irigyk-irigyk a sok neves fellepo miatt! Sajnalom, hogy az a vakveteranos melo nem jott ossze :) , biztos jol erezted volna magad ott :) , ... vigyazzon! lepcso! mondom...,ahh. :)
Itthon egesz szep ido volt eddig a heten, de allitolag ma mertunk utoljara iden 20 fokot, bar en meg azt se :) Mi vagyok en, homero?
Egyebkent arra gondoltam, hogy kimegyek meglatogatni, aztan egyutt visszajovunk, es visszamegyunk ciprusra sok penzt keresni. Na, jo csak vicc, de ha nagyon nem begyere brighton meloilag, aakor szivesen visszamegyek veled ciprusra :)
Na, a heteroelettarsam hozott valami dvdt, oceantizenkettot, megnezzuk. Jelentkezem, vigyazz magadra!!!!!!
peace!
cuz

Ditte írta...

Hat ehhez annyit fuznek hozza, hogy az eso itt is csak tegnap kezdett el esni es a homerseklet az eso ellenere meg tegnap este 9-kor is (ruhaban kifejezve) esokabat-melltarto volt. Egyebkent nekem az az eszrevetelem, hogy akinek bejott anglia az inkabb bele gebed de akkor is kap munkat es nem huz haza egybol.
Figyel Ticc, ha a Geffi nem kap melot akkor 3 het mulva egyedul is lemegyek hozzad, viszont 2 het mulvara Tequilla party-t tervezunk par csajjal. Erdekel? Bar ez Londoni buli! Gyere, gyere, gyere!!!!!!

Szuper65 írta...

- Tequilla party-t tervezunk par csajjal. Erdekel?
- draga ditte, hat kek az eg?????
persze hogy erdekel.
es ahogy mondtad ha eletem vegeig itt kell nektek rinyalnom h nincs melom, akkor is talalok vmi munkat itt.

daniel, nagyon orultem iromanyodnak. nem mondom h meg is ertettem mindent de orulni, orultem. ha ki akarsz nezni en szivesen latlak. ciprusra viszont nem megyek vissza. boe. bar a bird park nagyon hianyzik. legyetek rosszak. es olvassatok sokat. :)