szerda, október 26, 2005

always on the run

dolgozom. nagyon.
fonokommel jol kijovok. lassan mar elnyerem teljesen a bizalmat es akkor kiraly eletem lesz.
uzletvezeto leszek sracok soon. meglassatok. ugyanis a fonoknek tele van a toke azzal h londonbol allandoan be kell jarnia, szoval majd jol nem fog es en leszek in charge.
felvettunk egy lengyel lanyt is segitsegnek, de eleg lassu szegenyke, ami meg meg orvosolhato, de csunya is amin segiteni nem lehet.
de mindegy. ugyis csak bajba sodor a farkam allandoan....

most h van munkam teljesen zold minden, szuperzold.

lassan meglesz a laptop, lassan lesz otthon net, lemjakat is veszek. lehet h el is koltozok. de az meg odebb van sokkal.

kristi megkerdezte h lenne e kedvem otthon csinalni vmi szilveszteri partyt es ott jaccani kozosen. nana nagyon lenne kedvem, de nem hiszem h hazamegyek szilveszterre. meglassuk

ocsem (barmelyik, de foleg petike) konyorgok neked, hogy tanulj egy kicsit angolul es gyere ki ide. tudom beszoptad ciprussal, de ez sokkal masabb, jobban erezned magad. amig nincs munkad addig sincs gond (amig nekem van). hozd asszonykadat is ha akar jonni. nagyon kerlek... szeretlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

De edi...... :))

Névtelen írta...

na atti en attol felek ha te leszel a fonok es eppen munkaido alatt van vmi jo kis koncert akkor te lehuzod a rolot azt uzsgyi :D