kedd, május 06, 2008

netty is back

Kedd, 0929

Melóban vagyok, de a netünk elszállt. L

7végi történetet még nem fejeztem be, pedig akad téma amit netre vésnék. Ha lenne net, de nincs. Mint már írtam.

Szombaton öcskössel autóba vágtuk magunkat, felvértezve 2 daft punk mix-vel. Mint hamar kiderült ugyanannak a mixnek 2 kópiájával. Tatára menet benéztünk vmi outletbe. Sose jártam még ilyen helyen, shoppingolni is … hmm… nem is emlékszem bakker mikor voltam… de megvan… dec 31-én az elvtársakkal elegáns ruhát venni szilveszterre, szóval jártunk boltról boltra. Gatyákkal meg zoknikkal tömtük tele a kosarunkat meg öcskös vadiúj hátizsákját. Miután elköltött kielégítő kreditet folytattuk utunkat. Érkezés, örülünk egymásnak. Sörök, bacardik, molyírtók, csapatunk kiegészült egy rég nem látott bnővel szandrával. Engem kellő alkoholegység után arielre kezdett emlékeztetni és nem tudtam hova tenni a dolgot. De jót beszélgettünk. Meg táncoltunk. Mert dizsibe is lementünk ám, hogy belekóstoljunk a tatai wildwild nightlife-ba. Étterem belsejében nem tudom zenekar, madonna, beleléptem a pocsolyába, közben risza.

3kor kitessékeltek, nekem az egész móka 20 percnek tűnt, többiek szerint eltöltöttünk 2 órát ott.

Visszatérve a zöld falak közé grim fandango, beszélgetés, szunya.

Másnap isteni lecsós rántotta, gyümölcs fagyi, rögtönzött színpadi előadás gyerek dalokkal.

Már délután hazaindultunk, elkerülendő a dugót. Hogy mi volt otthon arra nem emléxem. Talán semmi. De az még megvan, hogy t már megvette a repjegyet franciába. Meglátogat, szép.

Beugrott a vasárnap. Vámpírnál voltam, lecsót főzött, én forró fürdő, kicsi játék, majd into the wild c. film. Nem végig mert baromi hosszú, úgyhogy még egy napon át furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi is történik még a mókussal.

Hétfőn munkásélet. Gif-ek gyártása, délután szakadó esőben hazabringázás, suzykának és kolléganőinek lakásmutogatás. Még függőben, hogy beköltözik e.

Vámpír átjött és befejeztük a filmet. Mókus nem járt jól, de a sok felülés helyett inkább vett volna egy kurva térképet vagy magolta volna be jobban a bogyós könyvet. Amit viszont nagyon át tudtam érezni, az a nagy tanulság amit ő is levont, egyik nagy tanulság jobban mondva, mert nyilván előkelő helyen van a ne zabálj ismeretlen bogyókat is, szóval az az, hogy hiába a természet minden kincse, ha azt nem oszthatod meg valakivel… hüpp hüpp…

T és a repjegy történetéből úgy tűnik, hogy én a nyáron osztozkodhatok majd kicsit.

Hogy helyére tegyem a ezt a sok érzelmet megnéztem az underworld 2-t. az egyet még marseille-ben láttam, és sokkal többet vártam az új résztől. Sebaj. Legalább már fél 12-kor aludni tértem. Egyszer felébredtem a saját kiabálásomra, egyszerre támadott meg egy hatalmas barna medve és voltam szolgája adolf hitlernek, aki ráadásul nő volt. Szerencsére álmom végén őt és egész kompániáját megmérgeztem egy partyn a bóléba töltött patkányméreggel. Szóval a mai reggelem mondhatom, hogy jól indult.

Aztán bejöttem ide és látom, hogy nincs net. Búskomorság amerre a szem ellát. Nem csak az elvonási tünetek. Az se teszi ugyan könnyebbé, de mégiscsak webáruház vagyunk. Lennénk.

Nincsenek megjegyzések: