szombat, április 01, 2006

we aint got a chance

csodasan sut a nap. szinte nincs is kedvem dolgozni menni. ;)
tegnap norikaval meg kalival elmentunk a sains melletti kocsmaba ahol osszegyultek a kollegak es egyutt ittak, ettek, mulattak. mi 3an persze mint kivulallok uldogeltunk kulon asztalnal, mint 3 kuka. (a torpe)
emlexem amikor a yellow penisnel dolgoztam es a vadi uj csapattal elmentunk iszogatni, hatalamas kacaraszasok, csocsozasok, bebaszasok lettek. itt semmi. senki meg csak rank sem nezett. pfff....
ilyet sem csinalunk tobbet.

orika szerzett ingyen jegyet tom middletonra. egyebkent 10 font lenne. aldom is a nevet. szoval ma este megyunk es nyomjuk a rockot, jediket, funkot, breaket. bunny majd gondolok rad.
holnap szabadnap. halllelujza. ha ilyen szep marad az ido akkor elmegyek kirandulni vhova a kornyekre egy 8 sorrel, pokroccal, egyedul.

letoltottem a smaragd romancat es tegnap este megneztem. egyszeruen imadom az ilyen es hasonlo bugyuta filmeket. meg ugy altalaban mindent amit gyerek koromba neztem. rambok, rockyk, alienek, sw-k, vissza a jovokbek, rendorakademiak, forro ragogumik, nagy durranasok, 70es pornok zsenialisak.
ma estere a nilus gyongye.

csinaltam porkoltot tegnap. nagyon fincsi lett. most ehen veszek, de nincs kedvem fozni. meg idom sincs nagyon.

kaptam fizut is.
na azt ahogy van ugy adom oda a csajoknak. meg a kovetkezot is. aztan lehet gyujtogetni.

tegnap az agyam levagta a szijjat. kezembe nyomtak 100 kinyomtatott oldalt, h toltsem ki. ez a trening filejaim. olyan ostoba kerdesekkel h kapartam a falat. megprobaltam elveszteni, de a kolleganom azt mondta h teljesen felesleges, mert ugyis kapok egy masikat.
pfff...

ja, ki is tuntettek. ugy ahogy. az van h amiert azt mondtam a managernek h kurvara unatkozom a pultban es mas munkat akarok, kitalalta h jobban bevon a munkaba, tob felelosseget ad meg tobb papir munkat ilyenek. hmmm.... vmit felre erthetett. mindegy mert azt is kitalalta h dolgozzak vasarnaponkent. ami 1,5x annyit fizet. zsiros. gyakorlatilag uannyit kell meloznom hetente, csak 80 fonttal tobb penzt fogok kapni. erdekes. de akkor is kilepek hamarosan.

jovo hetet meg vegig dolgozom, aztan egy het szabin leszek megint. a kollegak mar a hajukat tepik h en allandoan szabin vagyok. keresek melot. sutettem a hasam. kilepek. ez a terv elvtarsak.

maganelet, semmi extra. oblivion, melo, ma party, neha vania. maganyos egy orszag ez sracok. mongyon le.

ps.: amanda thx 4 da pic
:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

do you want free porn? Go to the Middleton party, get some girls drunk, take them home and you're done brother.

Bakker, biztos szar lesz a Middleton buli.
Itt ZenTV DVD 2 (ninjatunes) launch party néz ki jövő hétre azoknak, akiknek van pénze. coldcut, hex, és barátaik

Szuper65 írta...

hat vmi hasonlo tortent csak a mar leitatni sem kellett. de azert szertjuk az ilyet.
midletonbol egy szot sem lattam. :(
viszont az elotte levo elozanakarbol tul sokat is.
mesz ninjara?