péntek, február 17, 2012

fatcamp

megkapom a fizum és beiratkozom a gym-be mert már nem állapot ami itt van. teljesen eltunyultam. pláne az otthon töltött 4 hónap alatt, amikor munkám sem akadt és az időjárás sem kedvezett annak hogy elhagyjam a fotelomat. mivel itt nem nagyon van mit tenni munkaidőn kívül, hacsak nem akarom nézegetni fürtös kis szibatársam, aki egyébként egy igazi pumacipős cicabajszos metálmókus. :) egyemmeg.

 szóval itt aztán van rá időm...

a munkát még bírom. egy rossz szavam nincs rá. kollégák aranyosak. hazahoznak autóval, csak ott kell lenni és csinálni. igazából még jobb is mint ami a parkban volt. kevesebb az idióta vásárló és akik jönnek, bár azok is rengetegen vannak, de nem idegbetegek. és büdöskölök is sokkal kevesebb van. amit szintén nem bánok.

meleg lakótársunk tegnap vett egy ps3-at. nah azóta gta 4 megy éjjel nappal. oda van érte teljesen. amikor bézbol ütővel nyesi a népet akkor tapsikol a leginkább. sürgősen be kellene pasiznia.

mert amikor pld én ütöm szögekkel kivert 6os golfütővel a zombiekat a napfényes tengerparton az mindjárt más. :)

odakint még mindig szürke. még mindig lóg a lába és így fotózni sincs kedvem.

népélelmezési revolution küszöbén állok. tavaly ilyenkor a tejnek intettem búcsút, amit azóta is fájlalok, most a kenyér következik. csak nem tudom mivel kellene helyettesíteni. a tejet sikerült portóval. de a kenyeret???? az nehezebb dió. mert mire kenjem a baracklekvárt? és mivel egyem a kolbászot? erre adjatok választ okos olvasók...

plusz fedje már fel kilétét az aki amcsiból kukkol, mivel látom ám h rengeteg a találat, de sztem egy ismerősőm sincs a tengeren túl.

peace out

2 megjegyzés:

isoman írta...

újzséland is látszik?

Szuper65 írta...

az egész naprendszer játszik feltéve h intelligens életformák lakják és élhető. mo kiesett... :)