kedd, február 14, 2012

beautiful people

ezek a franciák nagyon meg vannak csinálva. nem is csoda, tegnap megnéztem egy fél tv műsort és még a fiúkon is 3 kiló alapozó volt. nálunk az alapozás azt jelenti hogy bevágunk 3 sört meg egy üveg vodkát, de változnak az idők, helyek, személyekm szokások. nah majd hó végén elmegyek én is és beszerzek pár új ruhadarabot, elég volt a homeless style-ból. festeni nem fogom magam. első körben elég egy farmer pld. más. ma is dayoff. itthon egyedül. mivel a reggeli fényképezés nem sikerült áttettem holnapra. addigra csak feltölt az akksi rendesen. holnap 17kor kezdek. éjjel 1ig. nem vészes. sőt. örülök h csinálok vmit és hogy pénz is lesz belőle. mivel nem is rosszak a körülmények itthon nem sietem el a kiköltözést. persze jobb lenne egyedül, de majd akkor lépem meg ezt amikor elkezdődik a buli szezon és nem lehet majd aludni se éjjel se nappal. :) üres a kégli. mindenki melózik. jól is teszik. nem kell így se jópofizni se kerülgetni egymást. és lehet finom klasszikus zenét bömböltetni. :) anyám szerencsére jól elvan a kégliben. ennek igazán örülök. nah majd folytatom ha történik vmi.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nah. alapozó max a tvben, amúgy hajat sem mosnak (annyit mint a magyar ficsúrok :P)! Ha esetleg egyszer sminkelésre vetemednél, KÖTELEZŐ fotót posztolnod róla, ugye tudod?? :) mi ez a háttérkép váltogatás, most már minden új bejegyzéshez új dukál? :P vazze ahogy kitetted a lábad a kócerájból (=Mo.) már nyugodtabb meg kisimultabb vagy! 6 órás műszakokban még Miki egér vurstli is elviselhető lehet, úgy tűnik! Örülök, hogy most gyakrabban posztolsz, köszi!
Légyszi csinálj fényképet, milyen biszbaszokat árulsz a játékboltban!!
Bori

Szuper65 írta...

tévedés ha franciák nem fürdenek, büdösek... piperkőcök. főleg itt. a kommunában annyira ez nem volt téma. de büdösek még ott sem voltak. legalábbis nem közelítették meg egy átlag 7-es busz bukéját.

sminkelés még odébb van. de felkutatok neked egy hajegyenesítős képet ha akarsz.

miki 7 órában megy de ahogy mondod elviselhető. :)

a bck csere meg a google hibája. orrba szájba ajánlja az új sablonokat nekem meg nyomkodhatnékom van.

puszi
peace.