hétfő, január 25, 2010

ejj ludwig, le kéne szoknod...

ez ma már az ötödik Symphoniád...

ez a förtelmes poén onnan jutott eszembe h pont ezt hallgatom. ki hitte volna...



ez vagyok én... már a szék része (Linda). mert ugye itthon üldögélek, keresem az állásom, nézem a filmeket, játszom a játékokat és várom, hogy hírt halljak vagy hogy beüssön a ménkő. attól függően, hogy melyik történik előbb...

7végén szilvuban jártam, egy dolog tutifix, nem érdemes betenni a kabátod a ruhatárba. nem tűnt el belőle semmi, de sosem tudhatod, hogy mikor táncikálsz és mikor indulsz hazafelé.

vasárnap fájt a fejem. ezt onnan tudtam, hogy 13 körül kinyitottam a szemem és azonnal quarelinért kiáltottam. szerencsére még egy darab volt belőle, így túléltem a napot.

öcskös átjött. nem bírta kivárni, amíg vissza adom a külső vinyóját, így vett magának egy másikat. nincs mese, tényleg privatizáltam az övét. szóval az egész délutánom gigák másolásából telt. ill a gép másolta én csak ültem mellette és a hüje játék újságokat olvasgattam. tök vicces régieket böngészni és látni mennyire be voltak zsongva a cikkírók, hogy jujj fél év és kijön ez meg az. meg húúú micsoda trailere volt, aztán meg megjelenik és nem is ér meg még egy másolt dvd-t sem. plusz visszafelé azért is jobb, mert nem frusztrál, hogy még várni kell rá egy évet, hanem csak leveszem a polcról, ha gusztusom támad rá. nincs kétségem h ezen sorokat csak a nerd-ök értik. sebaj.

ma, azaz hétfőn reggel felkeltem, mert kis vámpírka odaadta a netet. nézegettem állásügyben dolgokat.
csányijé ajánlott egyet. reggel olvasta az expresz.hu-n. pc bontóba keresnek rontó-bontót. felhívtam kiváncsiságból, de egy fáradt hang már csak annyit közölt, hogy már nem aktuális. hát igen. az ilyen zsíros falatokra hamarabb kell lecsapni.

viki is felhívott, nyakába vette zuglót és sétálgat. nah ez remek. csatlakoztam, kimentünk a vligetbe. kolbászoltunk.

hazaérve láttam, hogy van egy nem fogadott hívásom. a szám nem volt ismerős, így visszahívtam 18 körül. az a lányka volt, akinél interjún voltam még kari előtt. elvileg kell még egy ember és a múltkor éppen hogy csak lemaradtam a melóról, így megkérdezi, hogy érdekel-e. óh hát kék az ég szívecském? persze h érdekel. süti. szerdán megmondja a frankót. ámen.

jajj más. voltam a múlt héten az ing pénzintézetnél is. ők hívtak engem. én elvből nem jelentkezem ilyen helyekre. ma visszahívtak, hogy bejutottam a második körbe. itt le is állítottam a dolgot. leszarom a pénzügyeket, eszemben sincs ilyennel foglalkozni. ennyi erővel maradhattam volna a webben is. najó ez azért durva volt.

ennyi a történet. most palacsintát sütök. a tejfölöstúró felét már megettem csak úgy heccből.

volt ma nálam ádám öcskös. az élet olyan mint egy süti.

Nincsenek megjegyzések: