hétfő, október 29, 2007

kill bill

2007-10-28 1303 vasarnap, napos ido, estere mar mistral megint

en koszonom jol vagyok, jo volt latni es erezni h ennyien aggodtatok miattam :P
remelem nalatok is kek az eg, nedves a víz es a csajok is titkoloznak meg mindig. figyelemmel kisertem birkainkat is ahogy ret helyett víz fole ertek, ilyenkor elvezem igazan h messzi mentem.
itt jelentem minden rendben van. roomie-jaim egesz jo fejek kiveve egyikuk, aki mar most
az agyamra megy.

18 eves ertelmi fogyatekos svajci fiucska, sajnos megfogalmazni is nehez a szemelyiseget, hat meg elvisenli. valszeg nem forditottak tul sok figyelmet a szulei raja, mert allandoan uvolt h a kozeppontban legyen, a nevetesetol meg kiraz a hideg (az a legrosszabb telleg ahogy rohog) valosaggal rofog meg nyerit is. felfogokepessegevel is akadnak problemak, en 3x megertettem a tarsasjatek szabalyait, pedig nem is beszek franciaul, mire baromka egyaltalan a keppel felfele forditotta a kartyalapokat. mindegy, szerencsere 14 orakat alszik es masfel fejjel alacsonyabb nalam, szoval ha minden kotel szakad… (leszurom almaban )
a neved matol baromka… (nem vok gonosz, de az, masreszt ez az en blogom, azt barmozok le akit akarok)
a kiscsajrol par szot, o 19 eves, olyan tarisznyas tipusu, rovid a haja, nehol hosszabb raszta fonatokkal, benne gyongyok. az egesz lany kb 38 kilo, allandoan logos ruhakban jarkal, nagyon turelmes velem es mostanaban sokat szoktunk beszelgetni, amit megnehezit h lassan talalom a szavakat a fejemben es meg lassabban a szotarban. ot megkedveltem.

a neki a baratja is kb 19 lehet es mint kiderult nem is a baratja, hanem csak haverja. a srac egyebkent nincs is itt mar egy hete, hanem parizsban tolja az igazan bnojet, de mingya visszajon. sokat nem tok irni, nem ismerem….
- ebed volt, illetve kihoztak par kondert, benne kuszkusz-val, amit utalok. komolyan emberek mi a szart lehet szeretni abban? mert ha meg tarhonya lenne, de nem izeltlen brrrrrrrrrrr. meg melle paradicsom martast v fozeleket v vmit e ketto kozott, ugyhogy egy szelet majkremes kenyerrel le is tudtam a mai ebedet. aki fogyni akar tudom tanacsolni, h menjen olyan helyre ahol olyat foznek ami tutal es NE legyen lehetosege mast enni. garantalt a fogyas, norbi nelkul is. –
a nemet lanyka is husz korul jarhat, itt franciat tanul a suliban meg vagy 3 napig, aztan nov vegeig kommunistaskodik. szerencsere beszel angolul. igy azert egyszerubb…
update: miutan beszelgettem ma este vele vagy egy orat kiderult h 16 korul jarkal. uuu…az nem sok.

2007-10-29 1655 hetfo

reggel 8ra volt meghirdetve a reggeli es fel orara ra a pulykak helyi kivegzese. ami annyit jelent h fel kilenc korul leszallingoztak az almos komcsik majd vagy 10ig reggeli.
aztan nagy fazek forro víz ki az udvarra a gazforralora, pulykak (22 db) beterelve a karamba, konyha elokeszitve.
majd elkezdtuk…
bementem a ketrecbe, megragadtam az elso aldozatot a labainal fogva, ket harom csapdosas utan mar biztosan logott fejjel lefele es vittem a vesztohely fele. ott ian raterdelt a szarnyaira, en fogtam a nyakat, majd elvtarsam atvagta a torkat.
kesobb en vettem at a helyet, igy mentunk vegig mind a 22 allaton, a vegen egy kis fejszes fejezes. masok a kopasztast vallaltak magukra, megint masok a belezest. van mit enni telire. jippieee…

ebed utan kimentunk a superU-be griz-t venni. ma este tejbegriz foproba, csutin elesbe ha bejon nekik a kostolo.
lenyomtam egy jo nagy uveg heineken-t hazafele, egesz beleborzongtam, olyan jol esett es olyan ritkan iszom alkoholt. legszivesebben vettem volna meg 7et, de igy nem tartana ki sokaig a penzecskem.

baromka masokat is idegesit ahogy eszleltem, illetve csak mulatnak a hulyesegein, ma feltettem a kerdest h debil-e? a valasz az volt h nem, csak specialis. haat hivhatjuk igy is.
a nemet kiscsaj telleg tizenhat. le vagyok sujtva. pal utcai fiukat enekelgetek, „fiatal lany vagy, torkod a kesemen, a fiatalsagod bilincs a ket kezemen…”

mivel a macskakat allandoan beengedjuk, ugyhogy macskakaka szagot velek terjengeni a levegoben. nem vok feldobva…

a masik kommunabol erkezett 2 5 eves forma kislany es most nellyvel egyutt mar 3an bandaznak, igy kulonosen veszelyesek, elkezdtek maceralni a lemjaimat, osszeszedve a fr tudasom es a legfenyegetobb melyhangom elmondtam nekik h hozza ne erjenek megegyszer, mert kihajitom oket az udvarra pikk pakk.




Nincsenek megjegyzések: