csütörtök, január 31, 2013

pszichover

voltam ma dilidokinál. véget is ért a session, mivel jövő héten elhagyom az országot. pedig most is megállapítottuk, hogy a terápia nem elvetendő.

más féle terápiát fogok alkalmazni, munkaterápiát, mindenféle mókukka terápiát és porto terápiát is. bár be kell vallanom kicsit kezd elegem lenni belőle. néha még kaja mellé meg dínom dánom, de már csak módjával.

a kecót még nem vette ki senki. szégyen és gyalázat plusz teljes anyagi csőd. de még van 6 nap.

math már összepakolt, holnap hajnalban elutazik. kiderült, hogy elég magamnak való faszi vagyok. napok óta alig beszélünk. mindenki a neten baszakszik. de mi a tököt mondanék? itt van már 10 napja, ezalatt megbeszéltünk mindent amit lehet sztem. nem értem hogy képesek emberek együtt élni. mi a fenét kezdenek egymással? és ha ne adj isten áramszünet van????

veszélyes dolgok ezek.

holnap ha minden igaz akkor megyek dnb buliba. rám is fér egy kis hangos brümmögés.

ma addig bámulkáztam a pékségben dolgozó kislányt, hogy teljesenen belevörösödött és megkért h ne nézzek így rá, mert zavarban van. akkor én váltottam színt. de olyan helyes arca van és finom dolgokat ad.

ideje aludni, mmint math-nak, ő ébred holnap hajnali 4-kor. én nem vagyok álmos. délután aludtam egy hatalmasat. jó is volt.

Nincsenek megjegyzések: