hétfő, január 14, 2008

k. net mindig elmegy

januar 13 2008 vasarnap 1144

kukucs
huhhhh
kezdjuk...
belesut a napocs pont a kepembe. hunyorgok...

nehezen jon ez ossze ma.

leszarom inkabb csak leirom.

almot lattam. igy szolt...

a libakra kerult a sor. eleget legelesztek, gagogtak, csapdostak a szarnyaikkal, ideje h meghalaljak a sok torodest, gondoskodast, fuvet, szallast, mindent. koverre hiztak mar, elbiztak magukat, bar miutan eltoltottek egy egesz ejjelt egy auto hatuljara szerelt ketrecben keszen arra h at legyenek szallitva egy masik ennel sokkal kevesbe vidam helyre mar vmit sejthettek.
ez meg mindig csak az almom. ebren ien meg nem tortenhet.
egesz szepen felszerelt kinzokamra es vesztohely allt rendelkezesunkre jopar mindenre elszant es kegyelmet nem ismero servanttal. az elejen meg kivalaszthatod meik reszeben szeretnel reszt venni ennek a szertartasnak. mivel a menetet nem tudod nehez bolcsen valasztani. masreszt tanulni szeretnel kesobb ha eljon a forradalom meg jol johet az itt megszerzett tudas. szoval nincs ertelme logni. a bejaratnal maradtam. elvallaltam h en kiserem at a gooose-okat az orok legelore. az van veluk h csapdosnak eleg kemenyen. am ha a kinyitott szarnyait kicsit hatrafeszitve a kettot osszefogod, akkor tehetetlen mozdulatlansagra itelheted oket. siman el lehet birni, 5-7 kilo egy. asszem. nem tom, almomban mindig beszarik a merlegem.
lattatok a halalsoront? than follow me. az ajto mellett egy dezsa jeghideg viz all. libuka fejet nyakkozepig belemartod. felborzolva a tollait, h rendesen atjarja. ezzel meg nincs semmi baja. kicsit meglepett fejet vag. mar amennyire a csore engedi a mimikat. belepsz a szobaba. a baloldali falhoz viszed, amire egy igen baratsagtalan gep van felszerelve. feher doboz, kozepen egy V kivagassal. oda kell libu fejet beilleszteni. nyugi nem vagja le... amikor kis feje hozza er a V mindket szarahoz, a masik kezeddel egy apro fekete gombbal fogalmam sincs hany voltot/ampert vezetsz egyenesen a vizes tollain es boren keresztul az agyaba. tudni kell a libukrol h ezt utaljak. vadul verdesni kezd, nehany a labaival pedalozik. te tartod erosen. egy adag ebbol a frissito sokkbol ugy 30 mp tart. kettot szoktunk almomban adni nekik. meg a masodiknal is rangatozik az egesz madar, majd ahogy elnemul a masina ugy madarunkat is kiemelheted. nehezebben mozog, feje logicsal, probal nezelodni de nem erossege mar a tajekozodas.
utepites... piros feher kupok leteve az aszfaltra, h eltereljek a gyanutlan soforoket. megvan? nnna az elektrokezeles utan egy ien fejere forditott kupba heleyezed a libut, alul meg kijon a feje meg kicsit a nyaka. egy budos szot sem szol mar. amikor atdofod a torkat akkor is csendben van, nem is verdes. sarga csoret bordora festi a vere. egyiknek egy konnycseppet lattam lecsorogni a fejen, de lehet h csak a viz a nyakarol adott ien szentimantalis szinezetet. miutan kiverzett egy ormotlan fekete muanyag edenybe, atadod a kovetkezo fazist vegrehajto embernek. ezt nehezebb lesz describe-olni. olyan mint a belt sander csak ez is fejjel lefele forditva. megy egy vaszonvmi korbe korbe jo gyorsan, amire ugy rahelyezve az allatot lejonnek a tollai. kb lecsiszoljuk a tollait. talan igy helyes. kesobb parnatolteleknek jo lesz. amikor mar meztelen a kis halottunk lecsapjuk a szarnyait es forro faggyuba martjuk. szukseges kulonben a meg sajat faggyut az eletben nem szeded le. igy meg megolvad. innen hidegviz. eleg csunya kinezetet ad ez a ket muvelet. jon a lekapargatas. ezutan belezunk egy jot. ezt ugy kell, h egy barddal lecsapod a fejet. papirtorcsit raksz a nyakara, mert ugyelni kell a tisztasagra es nem szabad mindent osszevereznie. levagod a labait. hatara forditod, felvagod a fenekenel, annyit h az okloddel siman beferjel, benyulsz, kitapogatod a szivet. majd leszeded a hartyakat amik a bordaihoz meg ienekhez fogjak es 2 ujjad koze fodva a szivet kiteped a belso szerveket. a legcso nem mindig akar kijonni. az tricky. nincs telepakolva a egy liba. alig vannak belek, kicsi a szive is. ha mar a kezedben van vagjuk is le. majd a majat is, az epere nagyon ugyelve. meg a gyomrot is. sot azt meg kette is, kiuritve belole az utolso vacsora maradekat. ezutan meg egy kis tisztitas meg porkoles kovetkezik. konyharuhaba csavarva kesz is van.

nnna most azoknak a hipokrataknak akik egybol a greenpeace-t a nasat vagy a szellemirtokat kuldenek az osszes videkire elmonadanam amit ugyis tudnak csak hajlamosak nem belegondolni, a tescoban szepen csomagolt husika is eloleny volt. es elhihetik nekem h nem a mezo szelen esett ossze vegelgyengulesben. sot minel szebb a doboza annal biztosabbak lehetunk abban h a budos eletben nem latott legelot. a furol meg annyit tud amennyit a holland csirkehaverok sugdostak a fulukbe.

reggel ebredeskor, mert ugye ez csak egy alom nem voltam feldobva. foleg az elektroboogie nem tetszett. de igy par oraval kesobb mar helyen vannak a dolgok.

az ebed egyebkent bekacomb volt. nnna az meg undorito. nem az ize mert azt meg nem kostoltam. aszongyak oan mint a csikre. akkor miert nem csirket eszunk? tele veluk az udvar.
ugy neznek ki a serpenyoben mintha ugrasra keszulnenek, csak a boruket elhagytak vhol egy elozo jumpnal. a boruket meg a felsotestuket. es apro pici csontjaik vannak, amikrol csak ugy szipakoljak le a hust ezek a barbar gallok.

mas teszta.

roomiem tegnap diadalittasan kozolte h egy jobaratja tukorforditja a blogomat neki. haat be my guest...

elfaradtam tegnap, aludtam is 10ig. most ragyogo sunshine van. en fozok estere, birkaporkoltot. nem konnyu tullepni a porin.

Nincsenek megjegyzések: