hétfő, január 14, 2008

beaucoup de merde

minden szep csak ezt a fentit sokat mondogatom.
mielott visszaesz a fene a tunnelbe szetszort postas modjara leveleket hajigalni, meg irok par sort. eloszor h megmagyarazzam az elozo par post kirohanasait. masreszt mert addig sem a tunnelben szorom a leveleket.
meg orulok annak h van net es masodik kedvenc fuggosegemnek hodolhatok.

a rofulo kereses egyertelmu. a ra'jo:n er majd rajon h engem nem basznak at a csomagpoliszijukkel. masik tarsasag ugy tunik h 50 eft korul ropit A-bol B-be. am legyen. marcsak idopontot kell egyeztetnem a koponyam belsejevel meg ocsemmel meg fonokommel meg az idojarassal, a falujarassal, a rakjarassal es a fejfajassal.

k ugynok szuletett virag meg azert a csajom, mert bar marha messzi lakik es nem is lattuk egymast miota mar, de rajottunk h hasonloan gondolkodunk alapjaiban veve a papas-mamasrol, ami ellenekzo nemuek eseteben tok vicces, hasonnemuek eseteben inkabb latvanyos, bizonyos esetben meg fujabelemjonki.

szoval n cook zenel a fejembe en huzom az idot mint a retest tisztast, meg marhasagokat potyogok azoknak a diliknek akik ezt olvassak. jol raszedtelek titeket. a hatalmamban vagytok.

MOST AZT LATOD AMIT EN IRTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agyamra ment a siker meg a hatalom.

en is akarok egy pszihiatert. ha van koztetek egy, kedves olvasok pls szoljatok.
ha van koztetek nimfoman topmodell akkor is szoljatok.
meg ugy egyebkent kicsit kozelebb kerulhetnenk. barmi van szoljatok. de a fent irt elso ketto elonyben.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hat brada en olvaslak, de egyre zavarosabb nekem mi tortenik veled es ki kicsoda, pedig olvaslak rendszeresen.

a libas resz eleg horror volt, de en egyszer lattam, hogyan fureszeltek ki egy oreg fenyot, azota nem eszek olyat.

emlekszem, meselted, mikor az allatkertben a kigyot etetted, hogy milyen volt az egeret odaadni. sajnalattal meselted, milyen mikor a ver kifojik a roppantastol az eger szemen es meg el. azota szinten lemondtam az eger es kigyo evesrol.
de valahogy neked kulonos erzeked van az amugy is fajdalmast meg fajdalmassabba tenni. :D nem tudom, mintha csillogot volna a szemed mikor ezt meselted :D

es mennyire tudsz mar franciazni?

Szuper65 írta...

hi
a libas resznel telleg elerzekenyultem kicsit.
de siman eszem.

franciazni meg man nagyon tudok. vard csak ki mig hazaerek :)

Névtelen írta...

Nem vagyok pszichiáter, de hiába is lennék, a libás álmodból kiindulva már komolyabb szakember kéne…:-) Felajánlhatok egy kényszerzubbonyt, ha esetleg meg is szeretnéd valósítani a libanyúzó vállalkozást?;-)

Szuper65 írta...

csak itt es csak neked elmondom h nem alom volt...
igy megy ez videken
a zubbony meg jol jon, neha ocsmanyul fuj a szel es bejon a viccesen hosszu ujja is...

Névtelen írta...

Ahhh... Egyszer megkért egy vidéki néni, hogy ugyanmár válasszam ki melyik nyulat vágja le... Mondtam neki,hogy nem akarom kimondani egyikre se a halálos ítéletet. Viszont ha már úgyis távozott az örök répamezőkre, akkor már mindegy neki, hogy megnyúzzák-e vagy sem. Abban segédkezek.
Nálam a háziállatok végelgyengülésben pusztulnának el. :-)