hétfő, április 25, 2005

sunshine reggae

HOLA!!!
super65 itt megint. jo hirekkel.
vegre a BARban dolgozom, okoska megtort es belatta h nem nevel belolem pincert ebben az eletben, szoval koktelokat gyartok, sorot csapolok, kolazom a barpultban. mindezeket a mutatvanyokat of korsz ven trottyoknak vagy tizeneves vihogo rusnyasagoknak, de nem baj.
azonkivul penteken SUPER65 LIVE @ STARSKY & HUTCH!!!!! gyertek el plz!!! :)
megkerdeztem a fonokot, o atkuldott a dj-hez o azt mondta h rendben. ugyhogy megkapjak ezek a pocsok a breakbeat-et.
hogy tisztuljon a kep. itt partyzas nincs. (eddig nem tapasztaltam) diszkok vannak, abbol is 2 fele.
egyik felig nyitott idd le magad, vergodj a cdkrol, pcrol (56 eves gorog felhulla altal) jatszott zenekre, amik a macarena szintjen meg is alltak. persze az angol hulyeknek kurvara bejon, reszegen dulongelnek, fogdossak a csajok, a gorog macsok meg borostasan neznek.
a masik az igazi diszko feeling, igenyesen kialakitott klub, jo a hang, lemjak. a Rainbow a legmenobb, allandoan tele emberrel, rnb slagerek, kesobb trance, azistensemviszbeengemoda.
a masik a S and H, hip hop, rnb, garage es mostantol kezdve breakbeat. meglakoltok bakker. fajdalmat mindenkinek. persze sztem csak egyszer fogok jaccani 42 percet, mert ezek ilyet meg nem is hallottak. de give a try.

van egy bangladesi baratunk Taz. fel akarta szedni tuncit, ostromolta viraggal, meg ajandek mobillal, aztan elvitt minket bulizni es atpartolt encsire. hehhhh...
tegnap is jol bekutunk, karaoke-ztunk, tanciztunk.

az egyik magyar arc, aki velunk jott ki, mar otthon is van, es ugy tunik h a noje is kovetni fogja, mert nagyon szenved itt.
okoska tegnap leorditotta a fejet, mert rosszkor akart enni, ami TILOS!!! a lanyka hazament, elmondta a pasijanak a tortenteket. okoska szerencsetlensegere abban az apartmanban lakik ahol mi. ugyhogy mike bucsu bulija utan, amit nalunk tartottunk, felreszegen megkereste okoskat, hogy na akkor jojjon szepen ki az utcara es beszeljek meg, hogy mi is volt ez a mai uvoltozes. egyszer mar 2 hete megmondta okoskanak hogy fejbe vagja :)
szoval ott kiabalt vele (okoska 49 eves nobodybuilding gyoztes gorog raadasul egy novel jott haza), hogy gyere le te punci, legyen benned vmi ferfiassag, egy novel mersz kiabalni, akkor gyere le... erre okos a teraszrol mobilon hivogatta a baratait h jojjon vki es vedje meg. :) az elet szep.

mas.

lipinek kuldok haza vmelyik nap egy cd-t fotokkal teli. ide nem tok postolni kepeket, mert ahhoz ennel a blognal kell egy kulon progi is amit nem lehet felrakni a netcafeban, szoval, akit erdekel az majd megoldja lipivel a dolgot. szeretlek titeket meg minden.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Grt. a kinevezésedhez. Eddig soha nem gondoltam volna, hogy te is rátévedsz a karierépítésre és ennyire sikeres leszel.
Csak íg ytovább! Még lehetsz okoska is:)))
Elmondom neked mi van itt:
Amióta kinyitottak a szabadtéri helyek azóta szakad a kibaszotteső és hideg van. A hétvégén lehúztunk börzsönybe a mikivel meg a vlagyával. Na végre volt jó idő gardenolás meg kemény ki issza magát le jobban verseny. A társaság 30 % holtversenyben az első helyen 60% pedig a másodikon végzett.
Nyugi ennél szarabb nem nagyon lesz kis honvágy meg hasonló:((

Névtelen írta...

tetici! ha nem tudsz ide kepeket postolni akkor miert a bloggerre irsz?
aszittem nincsenek kepek, erre tessek. ez visszavesz az elmenybol konyorgok :)
BTW jo nyomod!! Kepeket a debu:trol!
Szia!

Névtelen írta...

Szuper vagy! Orulok, hogy osszejott az a munka amit akartal! Irtam mailt! Ha van idod 2 mondatban valaszolj, pls! Lillus

Névtelen írta...

gyulolok irni. msnezni is gyulolok.egy mailre viszont raszannam magam mert mar naon hianyzol. a zerosra irhatok? az smsben nem mondtad.
viszont maga, möszjő, felulmul itt mindenkit. aztan nehogy azt az okosat kuldd haza magad helyett, te meg kintmaradsz még par hotelt epiteni!!
jo szo ez a turbolya. most hallottam.
csokol anyad lujza

Névtelen írta...

megint én.matthew herbirol par szot: te asszem osszefostad volna a sisley gatyodat. ezt leszamitva huen kepviseltelek.
imadlak.
agi
a masik

Névtelen írta...

atikam jo olvasni a dolgaidat :) bar a kepeknek en is orulnek, foleg a frizurad erdekel... :P
hetvegen lementunk brightonba, telleg nem rossz a hely. jelentkezz gyakrabban! kristi voltam

Szuper65 írta...

na irok... commentbe annyit hogy hianyoztok...