kedd, május 03, 2005

i am going thru changes...

hola

megvolt az elso nagy kenyertores a managment es koztem. konkretan ki akartak rugni. mara lecsitultak a kedelyek, en beletorodtem h pincer vagyok, megtanultam talcazni, tanyerokat osszeszedni. igy nem is rossz. a S&H fellepesem meghiusult a husvet miatt. talan ezen a heten.

irok a cipriotakrol par szot. ostoba cigok mind. kiabszottul magasan hordjak az orrukat, primitivek, buszkek, rondak...
sztem meg generaciokkal ez elott a kurva napsutestol agylagyulast kaptak, azonkivul mivel h ez egy sziget egymast kurogattak es igy alakulhatott ki eme nep.
ahol az a zsir, ha a terepjaronkbol ra uvoltozunk a csajokra, udvariassagnak nyomat sem veltem felfedezni bennuk, zenei izlesuk fajdalmas, oltozkodesuk, mint a cigoknak. ki vagyok akadva kicsit. mert hogy bunkok az egy dolog, de az h engem leneznek mert magyar vagyok, aaaaaaaa.... mindegy, pufff, pufff...

a turistakkal szoktam beszelgetni jokat, elhivnak bulizni is. rendesek igazan.
a tervem most a kovetkezo, juli elejen hazamegyek (vagy aug) jogsit megcsinalom, elhuzok birghtonba vagy cardiffba. ott probalok szerencset. itt igazan penzt csinalni nem lehet, a napsutibol meg addigra pont eleg lesz.
barnanak mar barna vagyok igy is.

nok... 0

most fogok fizut kapni, akkor kicsit jobb lesz a szitu. majd jol leiszogatom magam a beachen ejjel.
mi 5en jottunk ki magyarok, abbol 2 het utan lelepett 1 srac. most megy haza 1 lany. akikkel lakom ok is el akarnak huzni fizu utan. tehat 5bol 4. akik a masodik turnussal jottek ki, azok is batran elszaladnak.

nekem megteszi. en nem akarok mas munkahelyet itt. lejarok a gymbe, fexem a sandy beachen, tengerbe lubickolok, melozom, penzt gyujtok. mast nem tud ez a sziget.

szoval sracok, augusztusban nyomjuk majd a mokka cukka partykat. nagyon varom mar. aztan megint elbucsuzunk.

kisagi, irja nekem levelet plz...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fasza a demografiai es szociologiai leirasod:-) Kiraly hogy lehet hogy meg talalkozunk. Vigyazz a napon nehogy ugy jarj mint a cipr kollegak.
Itthon minden okes reszemrol, Faterek udvozolnek, meg noverem is.
csokutya

chimie írta...

chimie: még annyit hozzátennék, hogy ugy általába' a görögök már csak ilyenek (kivéve george michael .-)) de ha el bírsz menni a török részre, az tuti komoly. Ma nyit Mokka Cuka egyébként, de e'romlott a zidő

Szuper65 írta...

itt always sunny... most taliztam magyar arcokkal. netcafe utan a bank elott fogok ulni es utaljautaljautalja-t mantrazok...