csütörtök, március 04, 2010

"der krier... a gepek harca / haboruja"

forog a világ attival. annyi minden történik h nem történik semmise. hihi. nem megyek bele ilyen oda vissza rébuszokba, inkább elmondom mi a tény.

az a tény, hogy tavaly ősszel kimentem az elvtársakhoz és ott nagyot fordult velem a világ. és azt mondtam, hogy ahogy hazajövök első dolgom lesz kilépni a munkahelyemről. amit meg is tettem, mert hajlamos vagy elhamarkodottan, impulzívan cselekedni. meg éppen úgy esett, hogy sikerült szert tennem egy adag pénzre. de ennek semmi köze sem volt a munkámhoz. ez a legcikibb az egészben. :) melóval sztem egy év alatt sem sikerült volna. de történetünk szempontjából ennek, csak azért van jelentősége, mert így éreztem vért a pucámban, és elkezdtem a jogsit és dolce vita meg hideg és gecihosszú tél.
ami lassan akart eltelni. jártam az elcseszett oktatásra és lavíroztam a hóbuckák plusz elcsépelt közhelyek között, amikor körülvettek engem s az autót.

januárban kitaláltam, hogy asszem elég lesz a munkanélküli életből és munkakeresésre adtam a fejem. régen kellett ilyet csinálnom, hiszen a web-ben már jó ideje rontottam a levegőt, a kommunába se kellett hr-s előtt hajbókolni, se app form-pt kitölteni.
nem mondom, hogy könnyű volt belekezdeni, vagy hogy egyáltalán jól szerepeltem. rémhíreket hallottam eleget barátoktól, akik ezen a keréknyomon haladnak már több éve és nem jutottak előrébb semmivel.

vagy be sem hívtak vagy vissza se jeleztek. mit lehet erre mondani? mindenki pótolható, munkaerőből van annyi mint a szemét, luxus lenne elvárni egy válasz emailt.

jelentkeztem a Disney-hez. akik vissza is írtak. és a levélváltáshoz egy hónapra castingoltak itt budapesten. ez volt most hétfőn. szerda este jött email, hogy felvettek. hó végén kezdhetek, kint párizsban. most ott tartunk, hogy várom tőlük a szerződést. ennyi. előbb találtam munkát a francia fővárosban, mint a saját hazámban. "hogy mennyire vagyunk benne? elmesélem..."

és hogy kerek legyen a perec. megismerkedtem valakivel, aki igazán érdekel. és megint le fogok lépni...

Nincsenek megjegyzések: