csütörtök, március 11, 2010

zik zik zik

és hull a hó, március közepén. decemberben meg nyár volt. mi meg nem basszuk szét a klímát. várok vmi természeti csapásra. mint haitin. csak sokkal nagyobbra. hogy pusztuljon minden, miben eddig hittünk.

nade... nem lehet ilyen lehangoló gondolatokkal kezdeni napot, ugye.

meg nincs is semmi, ami miatt fejemet le kellene szegnem és búsan világvégét várnom.

hiszen, sok jó ember vesz körül, nemsokára munkába állok és van egy nagy pohár kakaóm is.

ma reggel vámpír leláncolta bringáját nálam és küldetésemül tűzte ki, hogy vigyem el a cangát fülöpékhez egy generálra. mi sem egyszerűbb. nem telt el 20 perc és már lakógyűlés alakult ki a bringa körül, hogy ez kié lehet, miért van odaláncolva és mit lehetne tenni ellene. mert mégiscsak felháborító, hogy egyszer csak egy bicikli materializálódik a semmiből és ott van. felkaputelefonáltak, hogy leszek szíves azonnal eltávolítani a kétkerekűt, mert az sérti a lépcsőház személyiségjogait és útban is van, mert ők öregek. márpedig ha valaki öreg, annak minden útban van. alig várom hogy öreg legyek. " hate, i am your hate, when you want love "

ma pedig vettem öblítőt. tegnap azt mondták rám, hogy görényke vagyok. pedig akkor másztam ki a niagara alól. szóval a pólóm lehetett a hibás. amit viszont a szekrényből szedtem ki és frissen volt mosva. igaz öblítő nélkül. eau de görény...

ma lesz nagy palacsinta sütés tiloskával. előtte én még bevágok pár csirkecombot a sütőbe és csinálok mellé francia salit. nyimi nyami...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ati, nem az öblítővel lehet a gond.Az most csak belefixálja a szagot mégjobban. Sztem a ruhaszárítással, így láttatlanban! Vagy gyenge a mosóporod. Az a baj, ha a ruha egyszer bebüdösödik (nem szárad normálisan), akkor lehet kidobni a gúnyáidat.
Vagy elzavarnak Dizniék a boutiquéból!!!
Boribon

Szuper65 írta...

affene... az meglehet h a szaritas a gond, mert sosem varom meg amig teljesen szaraz hanem bevagom a szekrenybe...
de most van fincsi oblitom, minden okes lesz

Névtelen írta...

penészben rohadsz meg, az lesz! ;-P
Így lesz egy életre szóló ekcémád -és kitiltanak Dizniből, és max mehetsz harangozni notredámba!
Időközben belémhasított a gondolat, hogy valszeg penészes a mosógéped. Kukucskálj bele az öblítő+mosószer adagolónál, esetleg dugjad buksidat a dobba (kikapcs! vagy már késő? jujj) és szaglássz. Ez attól lehet, ha ember mosás után nem hagyja tárva-nyitva a mosógép ajtaját+ a kihúzható kis fiókot. Én egyszer szívtam, de nagyot.
Javasolt: ecetet az öblítő helyett. kb 1 dl nyugodtan mehet, nem lesz ecet szag, csak puha lesz a gúnyád (még a színét is védi!), szagtalanít, és gombaölő. Kisbabáknál ezt szokták öblítő helyett használni.
De te dolgod, végülis maradhatsz varacskos+ dagonyázhatsz az öblítődben. ;-P Boribon

Szuper65 írta...

bazmeg boribon :)

Névtelen írta...

Jóvanna! (mostanában sokat járok lakógyűlésre, hogy gebedjenek meg, és annak nagyon alaposan neki kell feküdni. Azt mondod hogy lendületben maradtam NETÁN? ;-) )
Bori Bon