hétfő, december 15, 2008

sad news travel faster

a reggel a legkeményebb... küzdelem. 07:33, csörög a teflon. vmi békaördög kuruttyol. már megszoktam, megtalálom félszemmel is a gombot amivel belefolythatom a digitális tóba a rohadékot. és megteszem. de fel nem kelek. 
inkább felriadok 8 körül. lustálkodom még 23 percet és amikor már semmi időm nincs elvesztegetni, akkor lemászom. fogmosás, ruháimat összeszedem a teregetőről. laptopot be a hátizsákba és elindulok. rájöttem, hogy utálom a nagy lajos kir útját. inkább kisétálok az 1-eshez. 
beérek a melóba. célfotóval. reggeli, netezés, apró beszélgetések. 

ma bemondta főnök a tutit, szombaton is nyitva leszünk. megzuhantam. vmi bajom lehet. nem viselem jól az ilyen infokat. pedig még csak nincs is bajom a melóval. azt leszámítva hogy túl hosszú. ezen finomítanom kell. 9 órát eltölteni egy munkahelyen way too much. 6 is elég. vagy 5. 

munka őrült sok van. csináljuk mint robotok. de ne is essen több szó erről.

elhatalmasodott rajtam az is, hogy hétközben 5-6 órákat alszom csak. így próbálom behozni a munkában elvesztegetett időt. szerda magasságában szoktam elbukni. hétről hétre.

tegnap vámpírral vitatkoztam a sztrájkról. engem nagyon feldob a téma. remélem eszkalálódik és átterjed több ágazatra is. ezzel lehetne gatyába rázni a dolgokat. egyszer majd rájönnek a munkaadók, hogy azért van pénzük mert a munkásosztály elvégzi a munkát. 2008-ra már csak két fegyverünk maradt a kapitalizmussal szemben. a bojkot és a sztrájk. ideje, hogy használjuk is. ha a parasztság felébredne worldwide és bojkotot hirdetne, nem adna el élelmiszert, akkor tudnánk csak meg, hogy mi az igazi érték. managereink főzhetnék a levesbe az audi sluszkulcsot, vághatnák csíkokra a lacoste pólot, megszórva a maradék kokainnal vacsira.

2 megjegyzés:

Teréz Koncz írta...

herbaliser lesz a38-on csütörtökön

Szuper65 írta...

láttam
5000 ft a jegy. kicsit sok. de kösz az info-t. te mész?