vasárnap, december 07, 2008

freq a zoid

szép vasárnap reggelt Olvasó! kipihent vagy vagy másnapos? Atti kibaszottul kipihent és azt se tudja már h milyen a másnap. rehabon vagyok. ízig-vérig. inkább vérig. brumm brummm

csütörtök éjjel átmentem ps danihoz, hogy fecóval és tárgyszeméllyel beszélgessünk, lemenjünk dürerbe, vmi gólyabálra. az alkoholmentességet nagyon komolyan veszem, barackléztem egész éjjel. egy hős vagyok. csocsóban kikaptunk vagy 3x, majd rommá vertünk mindenkit. meguntuk. bementünk táncolni. palotai lejátszott mindent, ami a keze ügyébe került. ... jól mulattam.

pénteken meglátogattam a dokit, kaptam igazolást, bementem webbe, sinkóval lógtam. almalével through the night. suxx...

szombaton, azaz tegnap vickyvel visszavittük az üres üvegeket. bevásároltam. csináltam egy isteni brassóit, bekajáltam, átmentem lipihez és hajnali 5ig californicationt néztünk. 11 részt in a row.

most félegy. annyit tok, hogy palacsintát kellene sütni. azt is tom, hogy meg kellene vágni a kommuna videót.

fura kisérlet ez a nem iszom semmi alkoholt. figyelem magam. meg a többieket is. már majdnem 2 hete tart ez az állapot és nem tudom hova tenni.

nagyon zsír lenne elkapni egy üveget, kitekerni a nyakát, majd elárasztani a torkom a tartalmával. hagyni, hogy bódítása úrrá legyen az agyamon, hogy mozgásom lelassuljon, mígnem felborulok a kanapén és egy névvel és némi nyállal az ajkamon elalszom.

az van hogy nem tetszik a valóság úgy ahogy van. bajom van a színével, a szereplőket is újracastingolnám, pár olyat, akit a rendező már kiírt a show-ból visszahoznék. és minderre remek tool bármi, amivel torzíthatom a real-t.

valamiért a drogok sohasem mozgattak. szent meggyőződésem, hogy minden fiszfasz, amit orrba kell szívni vagy kicsi kerek tabletta felgyorsítaná a szívem. semmit sem utálok annyira, mint amikor érzem h dobog a szívem. halucinogénekről nem is beszélve. szóval ez kiesett.

a vallást se nekem találták ki. nem szorult belém egy csepp tekintélytisztelet sem. a pápával is megetetném a sapikáját, ha le merné tenni a miseborát a laptopom mellé az asztalra. valóságferdítés nem megy isteni erő bevonásával sem.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

gyenge ember ferdítget - építkezzél, basszus!!! nem jót szólok megint, mi?! kötözködök ugye? kinek kell ez?

neked! jobban, mint bármi más!!!

ki talál ki majd téged, ha te gyenge vagy ahhoz, hogy megcsináld magad? vigyázz, nehogy belefulladj a nyáladba, attika!...

aláírás: ébresztőőő

Szuper65 írta...

honnan veszed hogy meg akarok felelni neked?

Névtelen írta...

nem akarsz te megfelelni senkinek!

még a tested vészriadójának sem - nem edzed, viszont kizsigereled a végtelenségig...

az elméd parlagon, loop-ra állítva...

azon gondolkozol, hogy sumákolhatnád el az életed, pedig ha mozdulnál - szigorúan arra, amerre Te akarsz! - a semmiből előtűnne a saját célod...

aláírás: ébresztőőő

Szuper65 írta...

ébresztő mókukka figyi

véleménye és végbélnyílása mindenkinek van, az h ezt mutogatja is az meg egy másik dolog.

építő kritikád és aggodalmas jajveszékelésed meg engem teljesen hidegen hagy.

a blog rólam szól, mit hogy élek meg és mikor mit csinálok.

majd ha tanácsra lesz szükségem, akkor felkeresem a barátaim vagy végső esetben a családom, de semmiképp sem szorulok rá egy idegen kínaisüti bölcsességeire.
mit tudsz rólam? visszaolvastál 200 postot? gondolod ismersz?
...

szóval nyugodtan tartsd meg őket magadnak, vagy ha úgy tetszik írj egy blogot arról, hogy atti mekkora fasz...

Ildikó írta...

:-))))))

Unknown írta...

jééézus