szerda, március 28, 2012

lowlife

Vegetert a 7 vege. Fel kellett volna toltodnom, hogy legyen lenduletem az elottem levo hethez. Ehelyett csak fekszem a kanapen, vadimot hallgatok es semmi erom vagy kedvem belekezdeni ebbe a napba.  Hogy mi a fasz bajom van?! Bar tudnam. Minden nap ugyanolyan. Elso korben ez zavar. Ezt megfuszerezve azzal h nincs itt senki aki ismer. Elobb utobb szembe kell neznem ezzel. Csajommal nem nagyon tudok beszelgetni, ket teljesen kulon vilag vagyunk. Nyilvan ebbe szerepet jatszik a korkulonbseg is. Megszunt a letbizonytalansag es atadta helyet egy langyos pocsolesnek, ami nem eppen az en kozegem.

Vannak jo dolgok is persze. Pld fogytam jo par kilot, ami ram is fert, otthon tul sok csulkot meg tarjat toltam be lipivel a tesco talponallojaban.

Fejlodik a franciam is, legalabbis beszedben. Ahogy nezem vannak allasok, amiket meg is palyazhatok majd, ha mar el is tudom olvasni az egesz cetlit a kirakatban...

Tegnap csajom anyukaja felajanlotta h odaadja az autot ha mennenk vmerre. Kosz, tobbet er mint a lakasom. Inkabb kihagyom. De mindenesetre kedves gesztus.

Odakint 25 fok van. Rovidgatyaban meg trikoban rohangalok. Sut a nap, az emberek mint a gyikocskak elvezkednek, szines disney torulkozokon.

melo megvan meg. Arrol nincs mit irni. Ugyanolyan minden nap. Arulom a bovlit. Mivel iden 20 eves a park igy extra nagy a felhajtas. Parade van. Az reszlet kerdes h hofeherke fiu a smink alatt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

te jutottál erről eszembe, mivel nem ismerjük egymást személyesen :)
ja, és rohadtul nem kapcsolódik a mostani bejegyzésedhez!

Trent Walton on Blogs

“There’s something sacred about reading a blog post on someone else’s site. It’s like visiting a friend’s house for a quick meal ’round the breakfast table. It’s personal — you’re in their space, and the environment is uniquely suited for idea exchange and uninterrupted conversation. In many ways, we should be treating our blogs like our breakfast tables. Be welcoming & gracious when you host, and kind & respectful when visiting.” – Trent Walton

puszi Bori

Névtelen írta...

ezt meg ezért:
"And I'm the only one who knows
That disneyland's about to close "
:DDD
http://www.youtube.com/watch?v=izR4UH2o42Q
puszi Bori