szombat, január 29, 2011

let freedom ring with a shotgun blast

tegnap megint kirúgtak. :)

menetrendszerűen.

megemlítettem, hogy soknak tartom a heti 6 nap /14 munkaórát. ennek kritikai élt tanúsított cégünk bölcs vezére, megtekintése a gugliban ha beírod hogy napoleon komplexus.

hétfőn még lesz egy elbeszélgetésünk. boritékolható, hogy hacsak nem mutatok teljes alázatot, akkor el leszek bocsájtva. és a teljes alázat hiányzik a fegyvertáramból. nincs kétségbe esés. kicsit elgondolkodtat a dolog, hogy miért van ez mindig így. már öcsém is akit a legjobban szeretek is pedzegeti, hogy lehet h velem van a baj. meglehet.

hmmm... ahogy nézem már kizártak a belső admin felületről is. azaz be sem tudom írni a munkaóráimat. nah ezen még cizellálni kell. :)

az élet szép, ppl are funny.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nézz utána a munka törvénykönyvében minden infónak, ami érint. Felvértezve menjél tárgyalni Napóleonhoz! Nálam csodákat tett az utolsó multimnál a "munkaügyi bíróság" kifejezés bedobása, mikor a napi munkaóra/ kötelező szünet/ szerződés összefüggéseit megvilágítottam. Mi van a szerződésedben? biztosan nem napi 14 óra/ heti 6 nap robot. Akkor viszont ott van a kötelezően elrendelhető munkaórák száma, ideje. Ha nincs a szerződésedben ezekre kitérés, akkor minden továbbit a Munka Törvénykönyve szabályoz (olvasható az egész a neten). Ne hagyd magad! Amúgy itt már nem arról va szó kb h ne rúgjanak ki, hanem pl fizessenek úgy még egy hónap bért, hogy nem mész be dolgozni, és az felmondás. Valeszeg beleakarnak kényszeríteni egy közös megállapodásos felmondásba (részedről). És mi van, ha nem írod alá?? Összesz*rják magukat, or what?!
Boribon

Névtelen írta...

+ öcséd dolgozott már multinál? mert kb az egy másik bolygó, biorobotoknak. :D
Boribon