péntek, november 06, 2009

hostile enviroment outside

rusnya egy takony idő van künn. nem is megyek bele. illetve dehogynem. a hétvégét tatán töltöm, nem láttam már a lányokat nagyon nagyon régen, ami nem állapot.

tegnap reggel elindultam a körzeti dokimhoz. bírom a nőcit, kb 40 éves lehet és nagyon vonzó. nem is a külalakja, inkább vmi hatodik érzék, kisugáruzása, istentudja.

a jogsihoz kellett alkalmassági papírt szereznem. megmérte a vérnyomásom, 120, megnézte h látok-e, alig, és legombolt rólam 6300 ft-ot. nah mondanom sem kell a tetszési indexe nagyot zuhant.

ha már ott voltam megemlítettem neki, hogy a bal szemem be szokott gyulladni, ha van egy kis ideje, erre rám sem nézett de már írta is fel a receptet. komolyan azt sem tudja, hogy milyen színű a szemem, úgy kivizsgált. mindegy. van most szemkrémem, a spanyol inkvizició megirigyelné a módszert amivel a szembe kell juttatni.

azután egy kis séta következett a webáruházba. beszélgettem a barátaimmal, megkaptam a fizum, hazajöttem. a ház aljában van egy fura szagú használtruha bolt. ariel mókukka egyből kifordult amikor egyszer betévedtünk :). vettem ott egy kabátot, khaki színűt a változatosság kedvéért. meg pár másik ruhadarabot. van a kanapén végre rendes pokróc. nem hullajtja tovább mübőr darabkáit.

este elbringáztam a tanfolyamra, kitöltöttem egy tesztet, sikeres lett. örültem magamnak. hazajöttem, megjött a mester is. zabáltunk egy jó rántottát, én vadul játékokat telepítettem. ma nem is lövöldöztünk. megfáradtunk mind a ketten.

és megint itt a ma. és a mit kezdjek vele. du felülök a vonatra :)

Nincsenek megjegyzések: