vasárnap, július 27, 2008

hétvége, 7 vége, hiába mész az erdőbe

álmosan kómásan, asse tom mivan.
egyik éjjel nem jött szememre álom. forgolódtam a dögmeleg lk-ban és semmi sem volt jó nekem. előrementem a házba, benyomtam egy fél lityó hideg tejet, majd befészkeltem magam a kenyérsütő szobába. ott kellemesen hűvös van mindig. el is határoztam, hogy ezentúl gyakrabban alszom majd ott.

a kommuna elég kihalt ezen a hétvégén. a népek leléptek vagy kóvályognak. mi tegnap germánkával és t-vel bementünk arles-ba a piacra. vettem magamnak egy opinel kést, amit azóta büszkén hordok magammal és alig várom, hogy elvághassak valamit, bármit.
arles még mindig a kedvenc városom, csodajó jó érzés, hogy akármerre mész a szűk kis utcák ontják magukból a nyugalmat és békét.

hazafelé vettünk sok sört, rákészülvén az estére. délután alukálni akartam, de sehogy sem jött össze, így inkább joe-val videóztam.

este, vacsi után a ping pong szobában gyűltünk össze. vittem zenét, söröket, kokcáztunk, meg névkitalálósat játszottunk. meg csocsóztunk. gecijó, tönkreverek mindenkit. mester köszönet érte...

annyira kurvára szar az ágyam, hogy 3-4 napja majd leszakad a hátam vége seggem eleje. komolyan mondom, vagy valaki megcsinált amíg nem figyeltem, vagy az ágy a hibás. ez is amellett szól, hogy esti pihenőmet ne az lk szűkös falai között (ide egy ige jön de nincs kedvem elmélkedni... válasszatok...)

Nincsenek megjegyzések: