csütörtök, szeptember 13, 2007

yesterday

07.09.12. szerda 1901 @ victor's place

time is running and passing, passing and running...
az eredeti felallas szerint ezek lennenek az utolso itthon toltott napjaim. elvileg mar a borondomet kellene csomagolnom, bucsuzkodnom kellene a baratimtol es keszulodnom a visszautra. ehelyett meg fogalmam sincs arrol, h mikor szall velem vissza a gep a kommunaba. oda ahova igazsag szerint mar elegge visszavagyom. nem azaert mert rossz lenne itt nekem. az elso hetekben szinte nem is gondoltam mas de granier-re. minden percemet lefoglalta az h a barataimmal talalkozzak es minel tobbet legyek veluk. ja, az elso hetet vegig pialtam. masodik heten behuztam a kezifeket. alkoholra meg gondolni sem mertem, raadasul jol meg is faztam. visszatertem regebbi munkahelyemre. felvettem a szalakat, azon filoztam mit es hogyan lehetne hozzatenni a ceghez. ez megvan meg most is. hiszen meg mindig ott turom a pixeleket.
az volt kinda strange, h nem voltam faradt. pedig azt hittem, h annyira raalltam a delutani sziesztakra, h meg sem fogok tudni moccani 1400 utan, de porogtem. most h mar aklimatizalodtam ujra erot vesz rajtam a faradtsag. este het van, ulok a gepem elott, a hutoben lapul par uveg sorom, felhivtam nehany baratomat, a holnapi partyt promotaltam nekik, h jojjenek el es tegyuk emlekezetesse azt h ujra az mly szellemisegeben bulizunk all night long.

and yippikaye motherfucker again

2136
megneztem a die hard 4.0-t. asszem ezzel egy legenda bevegeztetett for me. hacsak nem csinalnak egy az "elet megfizethetetlenul draga" c. reszt v vmi hasonlo marhasagot. bar who knows ha stallone 60 akarhany evesen meg tud rocky ill rambo lenni meg minden elofordulhat. kicsit csalodott vagyok. mint az kiderulhet az eddigiekbol is nagy rajongoja vagyok az osszes ien es hasonlo movie-nak. a dh4 viszont rendesen kibillentett. nem is ertem miert mentek el ebbe az iranyba, ez a high tech akcio uldozes mar nem fert bele az altalam elkepzelt dh univerzumba. az h akcio filmet lattam nem ketseges. de kb. olyan erzesem van vele mint az ujabb porno filmekkel. mit is szertek a regiekben? hogy van story, dialogok, kosztumok, funk zenek, bugyuta tortenet. es mi van az ujakban? AKCIO. az. 3 kopasz kigyurt mokus raveri a szoke arcara. latvanyos, maybe. de ez nem minden. szoval kicsit ilyen az erzesem ezzel a filmel is. hianyoznak belole nekem a regi idok hangulatfesto motivumai, akarmien szart is jelentsen ez. mindegy. en ertem mi a faszt hadovalok itt ossze.

szoval 2143 van. en mar benyaltam 4 sort, uldogelek vicky baratom nappalijaban, cameotol hallgatom a word up-ot es puffolom a klaviaturat. so fuckin' alone. tehetnek ellene. asszem csak par telefonhivasba kerulne. de nem fogok. meg kiiszom ezt itt mellettem, plus meg amit meg a hutoben fellelek es remelem kiutom magam majd annyira h szinte elajuljak, majd holnap reggel a mobilom felriasszon.

van bennem egy csipetnyi onpusztitas, mint sztem mindenkiben. na persze semmi komoly, nem szopogatok gilette penget v ugralok teherautok ele. siman csak ramjon neha h lenullazzam magam, majd ujraepitsem masnap, v egy teljesen masik szituban. kb. mint amikor egy viszonylag mukodo systemet megunva ranyomsz egy format c:-t es felraksz egy ujat. tod h gecisok melod lesz vele, elvesztesz egy tonna adatot, de vmi megis affele hajt h megtedd mert szukseged van a valtozasra. pill teflon. vampir, bien sur. ki mas. lemondtam a mia ottalvast, so official egyedul maradtam. nem mintha megijesztene v barmi bajom lenne vele. a kis lakokocsim, az hianyzik. mekkora marhasag. imadtam visszasetalni a vaksotetben, at a kis osvenyen a mezo kozepen, felkattintva a lampast es geci pokok utan kutatva ledobni magamrol a ruhat majd vmi filmet elkezdve alomba merulni. most szombaton mar vissza is mehetnek. but i fuckin' can not!!!!!!!!!!!!!!! i can't ' cause my friend's wedding and that farm experience. de leginkabb az eskuvo.
sorra bekattintom a cd-n levo mp3-akat. word up utan bolero. szamtalanszor meghallgattam mar, a leg kulonfelebb elethelyzetekben. repulre varva, utcan setalva, autoban utazva, munkahelyen potyogve, szonyegen fekudve, a kommunaban vacsorat fozve 25 emberre... imadom ezeket a szolamokat.
vettem ma egy doboz cigit is, amit bar megfogadtam h nem fogok.
arielt fel sem hivtam, anyammal egyszer taliztam since i am here, masik anyammal is azert mert erkezesem napjan atjott. goddamned rosszul kezelem azokat a kapcsolatokat akik kozel allnak hozzam. hol a picsaba tolodhatott ez el nalam ennyire? ti felteszitek magatoknak ezt a koltoi kerdest ? en ragodom rajta neha.
es most mar a c-nel jarunk, tehat chris isaac- wicked games. 2003 osze. kristivel lakom a regi lakasomban. azon tori magat h ujra elnyerje excsaja bizalmat es egy randirol ugy jon haza h az arkadban ez a szam szolt a hangszorokbol. a legszebb szerelmes szam amit valaha irtak. nyilvan kell ehhez a szitu amiben volt, de osztom a velemenyet. ez a legszebb kibaszott szam amit a szerelemrol irhattak. mar ha egyaltalan kepes vagyok erezni szerelmet ever. ez hasonlokepp elcsuszott nalam mint a csalad. fogalmam sincs mikor, miert es merre.
// megjegyzem tisztaban vagyok a tennyel h valszeg kicsit berugtam es ilyenkor hajlamos vagyok vagy soteten latni vagy szentimentalisra valtani, de ez is en vagyok, ilyenkor igaznak erzem, szoval van letjogosultsaga ezeknek a soroknak//
next one is neoton familia- holnap hajnalig. miert ez? borikaval enekeltuk amikor az ausztriai kommunaba tartottunk. csodas volt. holnap hajnalig... will c 2moro
reggel lesz mit pakolasznom, nem akarom, h vicky ugy jojjon haza, h el sem mosogattam, meg soros uvegek heverjenek szerte szana szejjel. egyszer megtettem ezt, amikor corvin odaadta a telek kulcsot es eletre hivtam az mly-t. eletem fomuve. :) meghatarozo elmeny aminek buvkorebol nem tok szabadulni. eppen ezert eleg nagy az elvaras a holnapi bulival kapcsolatban is. nem lehet olyan mint anno volt, nem kergetek illuziokat, de ha mar azt elerem h a barataim osszegyulnek es onfeledten szorakoznak, beszelgetnek, tancolnak akkor asszem mission complete.
rapture-blondie, orokzold, egyszerre blondies, old school rap es house beat. szenzacios. es az ido csak tellik ahogy mar az elejen szoltam.
micsinaljak ma meg? megigyam a maradek egy uveg sorom? megnezzek vmi rajzfilmet? mondjuk a dzsungel konyvet? v hagyjam a fenebe az egeszet es eltegyem magam holnapra? fogos kerdes...

Nincsenek megjegyzések: