vasárnap, február 10, 2013

day one

túl vagyok az első munkanapon. de first thing first.

tegnap este átjött tara. megnéztük a groundhog day-t. nevetgéltünk, beszélgettünk. olyan volt mint rég. azt leszámítva persze, hogy nem a csajom. jóbarátok vagyunk. 

tegnap éjjel nagyon szarul aludtam. nyikorgott az ágy, forgolódtam, azért nyikorgott biztos. 
reggel matattam kicsit a szgépen, reggeliztem egy mandulás croissant és elindultam melózni. 

csináltattam új ID-t. új fényképet nem kértem. semmit sem változtam a régi óta. 

időm volt bőven még, találkoztam bent régi munkatársakkal, beszélgettünk, bementem a boltba. 

ott is dolgoztam már, sok ismerős arc fogadott. nem is volt probléma. túlestünk a kötelező 2 órás tűzvédelmi tréningen. halálra untam. az egyik teamleader közölte hogy a hajam nem tetszik neki és vágassam le. kerek perec kijelentettem, hogy arról szó sem lehet és felvettem egy kalapot. erre elhallgatott. megint béke van köztünk. 

egyébként nem volt semmi említésre méltó. tudom mi a dolgom. semmi különbség nincs a többi bolthoz képest. hála istennek a nyelv is jól megy. azaz nyalok a team-eknek. haha.... 

holnap megismerkedem a dolog fast food részével. mert az új szerződésem szerint napi 4 órát dolgozom fast food-on, és 3at boltban. és 160 euroval több a fizu emiatt. aminek nagyon örülök, mert pénzem az nincs. 

de majd elkezdek gyűjteni. és csajozni is. mert lányka van rengeteg. és most hogy újra nyugodt a lelkem van is kedvem hozzájuk. :)

Nincsenek megjegyzések: