szerda, szeptember 26, 2012

spaced invader

a történet úgy kezdődik hogy kimerült vagyok. testileg lelkileg elfáradtam a pénzkeresésbe, ami a szezon végeztével unalmasabb mint eddig bármikor. alig tengnek lengnek az emberek a boltban.

még 6 munkanap van hátra. ebből 2 close. igazán nem sok. egy percig sem fog hiányozni ez a bolt.

annál inkább fog fájni a szívem pár itt megismertem ember után, élen Balázzal, akivel az utóbbi időkben bulizgatunk, beszélgetünk. itt van még lucy, ki társunk ezekben a ferde estékben/éjjelekben. dalma, anna, az angol őrültek, tagjai a hétfő esti totál szétcsúszásoknak.

nem tudom, hogy említettem e de hétfő esténként itt nálam szoktunk lerészegedni. legutóbb vasárnapra esett a hétfői berúgás mert az előbb van.

hogy milyenek ezek a bulik?

hangulatosak. az elsőn pld 21eztünk kezdésnek, de az alkohol bevitellel csökkent a fegyelem, majd átvette a helyét a rögtönzött diszkó. én a tavaly vásárolt autentikus kung fu ruhámban voltam, amit nagyon imádok, de ezek után kétszer is meggondolom, hogy magamra öltöm-e társaságban, mert nagyon unalmas volt egész este azt hallgatni, hogy "Te miért vagy pizsiben?"

majd hajnalban nekiálltunk balettozni, később kézenállni a többire a fejsérülésből adódóan nem emlékszem.

a másodikon beer pongoztunk és még több alkoholt vettünk. a nemek aránya nem túl kiegyenlített, kb 10 lány és 3 fiú. én nem bánom, de nekem mindegy is. a fontos hogy jó legyen a hangulat. nos erről a buliról nem tudok többet írni mert nincs róla record senki agyában, annyira kifeküdtünk.

a harmadikon is beer ponggal kezdtünk, mert egy ivós játék nagyon fel tudja dobni a hangulatot, pláne ha ügyességi. majd jött 3 orosz, két fiú egy lány és beleszartak a ventillátorba, kinyírták a hangulatot, aminek Math egy azzal vetett véget, hogy a feka orosz kigyúrtkára egy pohár vizet öntött mielőtt a kanapén mindenki előtt teszi boldoggá a haverja barátnőjét. ennek ő kritikai élt tanusított és 10 percig kiabáltak egymással, de kint lebeszéltem vele a dolgot, leléptek, mi meg folytattuk a partyt.

és most a negyedik. a beer ponghoz nem volt ezúttal se kedvünk se üres poharunk, se elég piánk. rögtönöztem egy játékot 2 pénzérmével és egy dobókockával. a lényeg, hogy akármi történik inni kell. bejött nekik.

most a security kapcsoltatta le a zenét, de ez sem állt útjában a teljes lerészegedésnek.

leírva nem annyira hangzik jól mint átélve de ez sok mindennel így van.

ma pedig véget ért az utolsó dayoffom. elintéztem sok dolgot. pihentem, pakoltam, takarítottam.
van még egy hét és újra otthon leszek...

biztos ami biztos elvállaltam egy karácsonyi szerződést. úgyis utálom azt az ünnepet. visszajövök ide 2 hétre. keresek pénzt, bulizok barátokkal és addigra már kb látni fogom, hogy mi a pálya otthon és hogy mennyire van kedvem lehetőségem arra hogy maradjak.

őszintén szólva nem gondolom, hogy sok. olvasva a híreket, hallgatva a barátokat az az érzésem, hogy ideje lenne feladni ezt a hiábavaló próbálkozgatást. tesztelem magam, hogy mennyi kiábrándultság kell ahhoz hogy végleg el tudjak szakadni.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

mi a halál az a beer pinpong?
Bori

Névtelen írta...

nem értem,még miért nem olimpiai sportág!! :D
B

Névtelen írta...

Hol vagy, hogy vagy?
B