szerda, szeptember 09, 2009

hi doc

minden nap elzarándokolok a radirológiára. főorvos úr egy szót sem szól. fel az asztalra, gép rá a lábamra és fél csernobilt már át is tolták rajtam.
hétfőn még felhívtam a körzeti dokit, elmeséltem neki mik történnek, ő sajnálatát fejezte ki és bocsánatot kért az egészségügy nevében. majd felajánlotta hogy keres egy jó magán dokit.
aham. értem. akkor azért kell fizetni a tb-t, hogy miután lóerős gyógyszerekkel megpakolod magad a habokra, majd szétröntgeneznek fizethess egy magán dokinak, akinek eszébe jut előbb megkeresni a problémát és azután kitalálni a gyógymódot. csak azt nem értem miért kell ehhez 6 évig egyetemre járni? mindegy. csak puffogok...

annyit megtudtam, hogy a gyulladásra jó a rtg. de a ínszalag szakadásra, vagy részleges szakadásra már nem. kérdeztem, hogy honnan tudjam hogy velem mi a helyzet? válasz az volt, hogy majd kiderül a sugárzás után. ha nem javul, akkor nem az volt. de akkor meg minek a sugár??? kicsit south park féle lidércnyomás az egész...

borika ajánlott nekem egy igen érdekes kezdeményezést. biofalu néven teszik a dolgukat és a honlapjuk alapvány nagyon szimpatikusak. sztem jövő hétvégén lemegyek és megnézem magamnak. lehet hogy a természetközelben élés közelebb van mint gondoltam?

Nincsenek megjegyzések: