hétfő, július 31, 2006

beats and pieces

itt a munkahelyemen again.
a hetvegem katartikus volt. (emmegmiafasztjelent) lemetunk pentek este soskutra, a tescoban nem jutottunk dulore h melyik uveg tartalmatol erezzuk magunkat jol, ezert vettunk behert meg vilmost is. mint megtudtam behertol lehet masnap a legkaracsonyosabbakat bofogni, meg hanyni se jo tole. csodalatos hangrendszert vittunk magunkkal, melynyomo, 2 cirip cirip, laptop, kulso vinyó, cd-k, egy vmi hianyzott egy atkozott kabel. de reggelre mar azt is beszereztuk.
hajnalban ebredtem. istendudja mien tipusu madarka enekere, ami leginkabb abbol allt h TU... TU... TU... ezt ugy 29 masodpercenkent, jo hangosan. h a csore szoruljon egy ifa-ba.
szombati progi leginkabb italozasbol allt, kesobb belevittunk egy gulyasfozest is. mig a tobbiek a bogracs korul fontoskodtak, viktor meg en Elvis koncertre elveztunk. kaja fincsi lett, ejjel pedig tanc. nnna kerelm alassan, itt aztan volt minden. jazz, house, breakbeat, rock, beat, punk, r & r, hip hop. m.l.y. tudjatok. olyan 12 ev utan megint pogoztunk, de szemelyi serules nem tortent. ja es kristi figyu, megneztuk a harlemi ejszakakat, magyar szinkronnal. :)
vasarnap csapatunk egyik fele elhuztott vizi sportot uzni. mi, a lustabbak inkabb henyeltunk meg soroztunk.
haza 19 korul ertunk danival, atjott vampirka. megneztem a lebowski felet es edesen aludtam ma reggelig.
mara a terv egy kis penzkereses, aztan vligetben italozas.
aki azt szurne le a blog alapjan h hinnye ez a gyerek iszik mint a godeny, nna annak megnyugtatasul, ne aggodjon, marha meleg van kell a folyadek. (nem vok alkesz)

Nincsenek megjegyzések: