csütörtök, november 17, 2005

things gettin worst

azt h miert nem reszletezem, legyen eleg annyi h vmi csunya dolog tortent...

melom meg megvan. a fonok szombaton donti el h kirug e. nem ismeretlen az erzes. ez volt cipruson is. annyi last warningom volt mar h komolyan sem tudtam venni.

voltam ma egy allasinterjun a sainsburys-ben. nora ott dolgozik. egy supermarket kb mint a tesco. ilyenbol is kijutott mar par eve, de jobban fizet mint a cipobolt, bejelent es nincs ott ez a fasz. kristi szerint csak ovatosan mert lehet ott masik 50 hasonlo fasz. naja...

ma egyebkent dayoff-om van. egesz nap gepezek. a csajok mennek guru-ra, en biztos h nem mozdulok ki. annal is inkabb mert mar kurva hideg van. elszoktam mar ettol. latszik a lelegzetem is. / lehet h csak fogat kene mosnom neha/

megvan a megoldas. bemaszom a kadba es uszom 2 hosszt.

ja. egy igazan kedves :) ismerosom kijon hozzam latogatoba januarban. ez jo hir.
bettylove is megigerte h meglatogat. a vegen meg szep szulinapom lesz.

megegy dolog. azoknak akik szeretnenek egy kituno mixet hallgatni, javaslom h toltsek le a www.breakbeat.hu -rol. bateriiz neven fut es elso osztalyu hip hop.

kis helyre igazitas. a mix itt
http://www.torespont.hu/download.php?view.146
talalhato...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

breakbeat.hu is egy remek oldal, de a oda inkabb csak irok. az emlitett mix a torespont.hu oldalon van, egesz pontosan itt:
http://www.torespont.hu/download.php?view.146

cut+paste es katt a kis kek nyilra

kristi // bateriiz

Névtelen írta...

Szia kicsim, nagyon nagyon várlak már, hogy lássalak! akkor mégiscsak látsz te jo sok magyar arcot!kb 2-3 hét mulva küldök pontos idöpontot, melik nap megyek ki. ok? Csok B.