szerda, november 02, 2005

danger... danger...

ez egyre nehezebb. okoska2 teljesen kikeszit. nem a munkaban faradok el hanem h hallgatnom kell a sok baromsagot. ma pld elmagyarazta h hogyan kell 2 karton dobozt egymas tetejere rakni. majd kihuzta magat es geci buszke volt magara. nekem ez mindig is nagyon nehezen ment. most is. nem akarok munkanelkuli lenni. de hamarosan elkuldom a kurva anyjaba.

egyebkent minden suti. mirko szerencsesen megerkezett, hozott kolbaszt, turo rudit, konyvet, cigit. mar keresi a munkat is.

most pihizek egy orat aztan megyek a gymbe.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hi Ticc, tudom, mindig mondom, hogy talalkozunk 1-2 heten belul de most sajna extra sporolas van nalunk, mert nagyon le vagyunk egve. Zoltannak ahhoz h. munkaba allhasson el kell vegeznie egy treninget, es igy most csak megy a penz ahelyett, hogy jonne. En ma nyitottam ujra a bankszamlamat, mert a szemetek sikeresen lezartak a multkor. Egyebkent az van, hogy ha januarban visszajovok, en is elkezdek melot keresni, mert aupair-kedjen az akinek ket anyja van. Ma nagyon felbaszta a csalad az agyamat. Ja egyebkent jovohettol en is megyek gym-be. Te mennyiert jarsz?

Szuper65 írta...

en havi 55-ot fizetek.
egyebkent holnap valszeg felmegyek londonba, mert kristi meghivott egy hazibuliba es szombaton pont szabadnapom van.
szoval szombaton talizhatunk londonban akar.
peace