hétfő, szeptember 12, 2005

late night tales

kihasznalva az internet kozelseget ontom az infot. kell is h ne unatkozzon az a 3 olvasom.
ma fel is keltunk 12.30 korul. reggeli. talalka vaniaval, beadtam a cvmet egy lemez boltba, de kotve hiszem h felhivnak. mindegy, legalabb tudjak a cimem. aztan bejartam par ugynokseget, de hozzajuk interneten kell bejelntkezni meg cvt kuldeni. el is kuldtem azt is.
aztan hazajottunk (kataekhoz) ebedelni, vettunk grillcsirket (meg sem kozeliti a magyart, kovetelem a fuszereket!!!!), krumpli salatat. aztan tarsasoztunk (jenga), pokereztunk. matine. jo van le lehet baszni, h mennyire uncsi volt a mai nap, de akkor is leirom. hulye bunkok!!!!!! :)

tegnap voltunk buziboltban is. engem majdnem ott is tartottak, mert fecotol kapott hi sailor polomban voltam. mar kirakatt magaval ragadott, oriasi posztereken metrosexualis fiatal ferfiak nyalogatjak egymast. a bolt kinalata a kovetkezokbol allt: sexi alsonemu (tuti veszek egy rozsaszin fecsket), gay konyvek (a tiszta buzi szerelemrol, meg h hogyan is kell istenesen seggbe baszni szeretteinket), gay videok (mar a borito ... a le se irom...), akkora mufaszok, hogy az mar faj, sikositok (a mujeg nem csuszik ugy telen). nagyon meleg kiszolgalas.

holnap bekoltozunk vegre kis lakasunkba, vania megnyerte a nagy szobat, en a kisebbet, nori a nappalival egybekotott konyhat. tele kell majd plakatoznom a falat, mert botranyos allapotban van. kb. ket het amig ott is lesz internet, de hala az egnek vania rendelkezik pcvel es megengedi h hasznaljam.

anglia ezen resze is baromi draga, szoval mindenkinek aki kiutazik azt tanacsolom h elotte rabolja ki az otpt.
kisagi ahogy berendezkedtunk es lehetoseged adodik szeretnelek vendegul latni, biztosan tudom, hogy beleszeretnel a varosba. persze mindenki masnak is legalabb ennyire orulnek.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ismet.
invitalasod nem is tunik olyan lehetetlennek, mint ahogy gondolod. ugyanis: Papat hivtak a hetvegen Cambridge-bol, hogy tehetnek-e neki ajanlatot a ho vegen! hat ja. meg egy szivesseget is:)
szoval apuka mar lassan csomagol es ha igy lesz, CUszún.
ps:
csutortokon kezdek a38on. koncert: Marduk, a letezo leghiresebb horror hardcore metal verhanyas egyuttes.
szerinted?
byez

Névtelen írta...

Figyelj te kis gyikarc.
eloszor is megbaszom a narkos kurva anyadat!\ezt csak azert irtam hogy tudd ki vagyok
tehat mar kinn vagy...
ha tudod kuld el a szamodat, mert akkor legalabb megtudjuk mi a helyzet. ciprus meg a regi bar azert tudnek mirol meselni, de en nem vagyok az a monitorarc aki a screen elott ul egesz nap es az eleterol fecseg :-)
Tehat legyel jo es nyeld le szepen
u.i : janos kerdezi vettel e mar laptopot? udv mike

Ditte írta...

Hi Ticc, azert azt megmondhatnad, hogy honnan tudod, hogy jobban csuszik mint a mujeg. Egyebkent ne ess panikba (van nalad torulkozo?) nekem ugy tunik, hogy Anglianak nem nagyon vannak olcso reszei. Bar lehet, hogy igazad van es a tengerpart itt sem az atlag arszinvonalat kepviseli. Ne add fel! tenyleg van terved, hogy meddig maradsz a szigeten?