vasárnap, szeptember 12, 2010

i am just a crosshair

vasárnap reggel 0827

kipihent vagyok, nem mentem sehova múlt éjjel. megnéztem a hetediket, benyomtam vagy 7 deci kakaót és aludtam mint egy gyermek.
born to be wild, isnt it?

péntek este átmentem lipiékhez és falra vetítve játszottunk éjjel akármeddig.

az egész hétvége ilyen chill-es. mára a terv egy kis jól időzített takarítás és annak kitalálása, hogy mit főzzek a következő 3 napra.

volt nálam öcskös is tegnap. visszahozta az erősítőt, így végre teljes pompájukban szólalnak meg a hangfalaim. teli méllyel. brumm brummm

a need for speednek immáron van neten játszható része is, és meglepő módon ingyenes. hip hop felinstalláltuk tegnap és egymás ellen versenyeztünk. teljesen váratlanul olyan is volt, hogy én nyertem, pedig öcsköst nem semmi dolog lenyomni autóvezetésben. legalább volt sikerélményem is.

amióta hazajöttem zuglóba elég sokat találkozom barátokkal. ez hiányzott a 9ben. fura dolog ez. úgy tűnik az egész mintha nem is én lettem volna. mintha valaki elmesélné, hogy atti figyi, vagy egy állati storym, képzeld el, hogy ...

és atti most elképzeli, és nem is érti. vannak emberek akik állandóan szerelmesek akarnak lenni. és elég jól megy is nekik, mert lépten nyomom beleesnek mindenkibe. ismerek ilyet. engem így utólag megijeszt.

és kisütött a napocska. igeeeen. nem is emlékszem mikor láttam napot. de gyönyörű. már megérte felébredni.

Nincsenek megjegyzések: