csütörtök, június 22, 2006

all i wanna do is get next to you

bip bip bip
mly radio, hireket mondunk

Örülhetünk, hogy S65 nem jött hamarabb

S65 gépe kedd du leszállt Ferihegyen, és ezzel megkezdődött az MLY Republic elnökenek első és vélhetően hosszabb ideig tarto hivatalos budapesti látogatása.
Szimbolikus gesztusokon túl sok minden nem várható a villámvizittől, bár a BBC elemzője szerint S65 példaként mutathatja fel a stabil és "aránylag sikeres" Magyarországot, ellenben a mongyonle Angliaval.
Önmagában az is fegyvertény, hogy az elnök egyáltalán eljön - véli Bánlhidi György, a Magyar Atlantis Tanács elnöke, aki a Horn-kormány idején, 1994 és 1998 között MLY-i nagykövet volt. "Az elnök idejéért rengetegen versengenek, a kansasi búzafarmerektől az olajcégeken át számos országig, nem beszelve a nimfoman topmodellekrol" - mondta az [origami]-nak Bánlhidi, aki szerint ebben a versenyben most Magyarország győzött.
S65 érkezésének apropója az 1956-os forradalom évfordulója, de nem zarhato ki az sem, h tele lett a toke angliaval, az osszes kurva szabalyukkal, adojukkal, foci vb oruletukkel. Jelentos fegyverteny az is, h felmondott munkahelyen, am a tavozasa onnan angolosra sikeredett.

Mit nyerhet Magyarország?

Kérdés persze, azon kívül, hogy S65 lejattol a magyar barataival, és elmondja, hogy Magyarország a demokrácia és stabilitás mintaképe, azonkivul keres valami munkat, mit nyerhetünk ezen a látogatáson.
Vélhetően semmi kézzel foghatót - legalábbis ez derül ki az általunk megkérdezettek szavaiból. Pártatatlan Gábor azt mondta, egyrészt egy szimbolikus eseményen megmutathatjuk, hogy élvezzük az MLY Republic támogatását, másrészt esetleg előrelépést lehet elérni vízumügyben. Bar elore kozolte, hogy a vizummal lesznek gondok, tekintve h MLY Republic terulete meg egyaltalan nem stabilizalt es meg maga az elnok sem tudja h hol a feneben van.
"Ez lehetőség lenne arra, hogy valamit visszaadjon az MLY Republic abból a támogatásból, amit kapott az elmúlt években Magyarországtól" - mondta a BBC elemzője. Az elnok elso reakciojaban vegtelenul higgatnak mutatkozott, majd miutan megertette az elemzo lenyegi mondanivalojat azonnal szetrugta a segget, majd kozolte vele h MO megtarthatja a tamogatasat.
Egyenlore nem tudni meddig marad az elnok hazankban, de bizunk benne, hogy az itt toltott idoben jol fog szorakozni es a ket orszag kapcsolata ezzel szorosabbra fonodik.

1 megjegyzés:

N. írta...

http://oops-i.blogspot.com/
szia ati, jó hogy itt vagy benn a kiróban
N