csütörtök, február 03, 2011

hollow

holnap péntek, én a második interjúra megyek egy menő hotel it coordinator pozicióját megpályázva. az elsőn sikeresen túljutottam, a holnapi lesz a szakmai... nem tom... remélem megfelelek. bár azt se igazán tudom, hogy mit várnak el tőlem, hiszen a hr-es csajok nem tudták összefoglalni.

egyik nap hirtelen felindulásból elkövetett vligeti séta+forralt bor+teázó+mozi comboval ütöttem el az időt egy Extra Terrestriallal. madj beült az űrhajójába és elrepült a saját kis bolygójára. ez nem az első eset. néha meglátogat. asszem mintákat gyűjt, arról, hogy élünk mi itt.

ma autó tulajdonos lettem. tudom, tudom, nem a legbölcsebb dolog kiadni sok sok pénzt autóra, amikor kirúgják az ember seggét, de alkalmi vétel volt és már most imádom. sőt bátran használom. a kis Tico 14 éves és 84000 km van benne, olyan mint egy kis gokart. pöccre indul, porszívó hangján pöfékel, majd lehalkul és megy mint a golyó, imbolyog, rugózik. olcsón fentartható és 4-5 litert eszik. hétvégén megkeresem vele a világ végét.

ma este meghallgattam egy előadást az öregedés iparágról. mert már ilyen is van. ízlelgettem magamban a dolgot és akkor sem értem. mi a baj az öregedéssel? miért akarnak az emberek örökké élni? oké van benne egy nagy adag hiúság, amire épít az egész kozmetika ipar. szóval ajánlott a cég sok sok féle táplálék kiegészítőt, amitől ellenállóbb leszel a betegségekkel és a ráncokkal szemben. ki én? te jó isten. egy ilyen kúra után hogy néznék ki? így is kölöknek néznek. még cuclisüveget is a fejemhez vágnának. szóval nem lesz ez az én világom. se mint fogyasztó se mint terjesztő. sztem nem azon kell mesterkedni, hogy kiadjunk napi 600-700 ft-ot szuperdzsúzokra, miközben egy 2 milliós város füstjét szívjuk és bélsáros tesco csirkét sütünk ki fáradt olajban. bullshit.

van pár teendőm is. igen. hiába munkanélküli az ember. attól még akadhat dolga...

dolog 1. holnap reggel elmélyülni a hálózat építés rejtelmeiben, hogy ne készületlenül érkezzek a délutáni interjúra.

dolog 2. be kellene vásárolni élelmiszert és kemikáliát.

dolog 3. justinnek, arany virágszálnak fel kell adni postán egy zene válogatás dvd-t, mert megérdemli és mert szeretem is.

dolog 4. mind e közben meg kell gyógyulni, mert tegnap óta valami nem oké. ott kezdődött, hogy köhögtem. majd a hideg kezdett rázni és a fejem kezdett fájni. ez ment éjfélig. majd lefeküdtem aludni. zokni+mackónadrág+atléta+poló+pulcsi+fejemen a kapucniban. plusz 2 takaró. pár órával később arra ébredtem, hogy vacogok, úgy ráz a hideg, és mindegy hogyan csavarom be magam nem lesz jobb. aztán elaludtam. nah ha valami nem hiányzik, akkor az vmi fránya kórság. plusz kezdem azt gondolni nézve ezt a hullámokban támadó influenza járványt, hogy mint a V vendettában direkt szabadítják ránk, hogy beoltassuk magunkat és vegyük a gyógyszereket.

Nincsenek megjegyzések: