csütörtök, február 17, 2011

circles

mesterrel hatalmasat vegasoztunk. mint a régi szép időkben. egyetlen dologt sajnáltam csak, hogy a régi karaktereim nincsenek elmentve, így a kedvenc shotgunom csak merő ábránd volt. de ennyi balszerencsével még megbirkózom.

reggel homerun. ill homedrive. kisautó szalad, szökell, nem lehet rá panaszom.

ma csütörtök van. este 9. van pár üveg söröm. vettem egy doboz cigarettát is. nem is kívánom igazán. ártani nem árt. nah ez nem igaz. mindegy.

reggel írtam egy emailt a dizninek. megkérdeztem keresnek e embert. keresnek e engem.

dél körül átmentem öcsköshöz. anyunak próbáltam a szgépével kezdeni vmit, de csúfos kudarcot vallottam. ettem isteni sült csirkét. a nekem szánt madarat ott felejtettem. eszem is a kefét rendesen.

öcskössel elmentünk ágyat lőni. ráunt az eddigire és beszerzett egy újat. alkalmi vétel volt. :) majd attól parázva, hogy leszáll az este hazavezettem. vmi takony esett az égből. ablaktörlő ment végig, én meg gondolataimba mélyedtem monoton zajára.

visszaírt mikiegér. március közepén kezdhetek ott ahol tavaly is dolgoztam. nah azóta ülök itthon pár sörrel azon filózva, hogy mitévő legyek. és hogy az életem mostanában siklik ki vagy már megtette régebben.

öcskös kölcsönadta a karácsonyra kapott lávalámpát. ami a szeletelt kenyér után a második legjobb dolog. órákig tudom nézni ahogy a citromsárga massza fel s le táncol a lehető leglehetetlenebb alakzatokban. ez is a tervem ma estére. a galérián a hegylakó c filmmel a háttérben a lávlampa táncát fogom bámulkázni amíg el nem alszom és új nap nem virrad.

holnap pedig veszek jegyet a müpá-ba Shcubert hangversenyre, ahova elmegyek ET-vel szombaton. majd este átjön lipi és nem marad az életnek olyan talánya amit meg ne fejtenénk okos gondolatok és egy üveg finlandia segítségével.

road movie. ez az élet. az enyém mindenképpen. lehetne gondolom máshogy is. kiszámíthatóbb módon. de valamiért az nem megy.

Nincsenek megjegyzések: