hétfő, szeptember 25, 2006

mly djs presents: f.o.o.d. @ texas radio

we did it.

kristi hazajott es porgettuk a feketeket al day and night. mostly night, mert during the day leginkabb beteg voltam.
kezdodott csutortokon. estetol reggel 5-ig tartott a session, amirol felvetel sem keszult. :(

masnap melo, rossz volt, nagyon. hazamentem, lefekudtem aludni. egy kedves ps-es kollega teflonjara ebredtem, h itt van a kozelben, igyunk meg vmit. naja... kutyaharapast szorivel. ez az iszogatas megint eleg sokaig tartott. legalabb masnap nem kellett koran kelnem. szombaton eskuvore voltunk hivatalosak. vagyis az eskuvo mar lezajlott, mi az ifju part unneplo partyn szolgaltattuk a talp ala valot.
de nagyon.
6-7 hours in the row. felelem es reszketes, csuhajja es pogo, rockandroll es funk.
ennek a hanganyaga mar rogzitesre kerult. engem elszallasoltak egy sracnal, majd reggel haza robogtunk. es meg csak vasarnap volt. alvas. kristi hiv, atjonne. rendben. tali a fogarasin, balazzsal egyutt. goto tesco. a nap ajanlata a mezes palinka volt. vilmos jobaratunk. hazamentunk, beszelgettunk, dvd-ket masultunk. balazs lelepett, mi osszeraktuk a lemjakat es nagy naivan felraktunk 1 lemezt. ejfel elott hagytuk abba. a 2 oras mix szinten el van tarolva es keszan allunk arra h bevonuljunk vele a halhatatlanok csarnokaba. :)

este meg jott egy kis lelkizes arwynnel, h egesz heten nem taliztunk, majd ma reggel megbeszeltuk h maradjunk meg a baratsag harmatos pazsitjan.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

gyönyörűm hogy néz ki a hajad