péntek, szeptember 22, 2006

am i black enough for you

back
elegge zakatol a fejem ahhoz h a blogiras mint figyelemterelo hadmuvelet hasson a manocskakra es lenyugodjanak vegre, szurkeallomanyomhoz baszva kis kalapacsukat es bal fulemen keresztul kitakarodjanak a kurva anyjukat.
tegnap verhettek tanyat bennem, egeszen pontosan ejszaka, amikor is megreszegedve par regi funk lemeztol, froccstol, kristivel elkezdtunk jammelni. kurva jok vagyunk. errol tobbet nem is nagyon irok. elvileg keszult hangfelvetel is. szombaton pedig eloben, egy kocsmaban.

regen soha nem voltam masnapos. megha seggreszegre ittam magam akkor sem. most meg kivagyok mint egy tinilany. legalabbis, gondolom h a tinilanyok kivannak.

eltelt par ora mielott elkezdtem ezt a postot. a fejem meg mindig faj.
de a life goes on es ma nekem meg arwynhez kell mennem. nem talalkoztunk egesz heten es a hetveget is kulon toltjuk. adam freenland volt a terv, de inkabb megyek kristivel dj-zni.

politikat nem akarok belevinni a blogba, de ha kesobb olvasom jo ha tudom h ezek azok a napok amikor a csocselek szetveri a varost, a bunkok obegatnak es jobarataimat meg lecsukjak.

Nincsenek megjegyzések: